Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022 22:48

Ο Παμμηλιακός ευχαριστεί για το τουρνουά Κ10 και την κλήρωση

Οι επιτυχημένες διοργανώσεις του τουρνουά Κ10 και της κλήρωσης των πρωταθλημάτων στη Μήλο ήρθαν για ακόμα μία φορά να επιβεβαιώσουν το μεράκι των ανθρώπων του Παμμηλιακού που πήραν άριστα για τη φιλοξενία και τον τρόπο που διοργάνωσαν αυτό το άψογο διήμερο.

Ο Παμμηλιακός, δεν ξέχασε όσους προσέφεραν και τους ευχαριστεί με την ακόλουθη ανακοίνωση:

Το Σαββατοκύριακο, 10 & 11 Σεπτεμβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Imerys , στα Πολλώνια της Μήλου, το τουρνουά Hello Football Friend 2022 και η κλήρωση των πρωταθλημάτων της νέας αθλητικής περιόδου.

Διοργανωτές της εκδήλωσης ήταν η ΕΠΟ, η ΕΠΣΚ και ο Παμμηλιακός ΑΣ.

Η διοργάνωση στέφτηκε με επιτυχία και πρόσφερε μια νότα χαράς και ξεγνοιασιάς στους μικρούς αθλητές λίγο πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Η διοίκηση του Παμμηλιακού ΑΣ εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στην Imerys για την παραχώρηση του γηπέδου και για την κάλυψη του οικονομικού κόστους του πούλμαν που μετέφερε τους αθλητές των φιλοξενούμενων νησιών από και προς το γήπεδο καθημερινά.

Η Imerys αποτελεί τον κύριο και σταθερό αρωγό του Παμμηλιακού και στηρίζει αποτελεσματικά τον μηλέικο αθλητισμό.

Επίσης, ευχαριστούμε από καρδιάς τον κο Χρήστο Γαλλή που πάντα φροντίζει για τα φρούτα των παιδιών, την οικογένεια Στεργίου για τα αρτοσκευάσματα αυτής, αλλά και κάθε, διοργάνωσης και τον κο Σάκη Λιβάνιο που βρίσκεται δίπλα μας σε όλες τις εκδηλώσεις.

Θερμές ευχαριστίες εκφράζουμε στον κο Γιάννη Πειρουνάκη για την παροχή ψυγείου, πάγου και ροφημάτων καθόλη τη διάρκεια του τουρνουά, σε ένα από τα πιο ζεστά Σαββατοκύριακα του καλοκαιριού, στον κο Δημήτρη

Πουλημένο που φρόντισε, όπως πάντα, για τον ήχο και τον κο Πέτρο Βαμβακάρη και το Glaronisia Catering για την υπέροχη διαμόρφωση του χώρου.

Εκφράζουμε την βαθιά μας εκτίμηση στη διοίκηση της ΕΠΟ και της ΕΠΣΚ για την επιλογή του νησιού μας για τη διεξαγωγή του τουρνουά και της κλήρωσης και στον κο Σπύρο Μάκαρη και τον sportcyclades για το ρεπορτάζ και την αδιάκοπη στήριξη.

Τέλος, ευχαριστούμε τους αθλητές, τους προπονητές, τα επιτελεία των ομάδων και τους γονείς που μας τίμησαν με την παρουσία τους!

Ευχόμαστε μια συναρπαστική ποδοσφαιρική σεζόν!

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares