Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 18:37

Σύρος: Αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ Αστυνομικών και Λιμενικών [pics]

Ένας αγώνας ποδοσφαίρου διαφορετικός από τους συνηθισμένους πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο 8×8 του Πάγου στη Σύρο.

Αστυνομικοί και Λιμενικοί που υπηρετούν στο νησί αποφάσισαν να βγάλουν για λίγο τις στολές τους και να ξεφύγουν από την πίεση της καθημερινότητας, παίζοντας ποδόσφαιρο, στο πλαίσιο της 4ης εβδομάδας αστυνομικού αθλητισμού.

Πρόκειται για τη δεύτερη χρονιά που παρόμοια δράση λαμβάνει χώρα στη Σύρο, τον συντονισμό της οποίας είχε και πάλι ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αξιωματικών Νότιου Αιγαίου Α/Α Πέτρος Βασιλάκης.

Στον φετινό αγώνα, οι αστυνομικοί είχαν την ιδέα να καλέσουν τους συναδέλφους τους λιμενικούς που βρίσκονται στο νησί και με τους οποίους σε πολλές περιπτώσεις καλούνται να συνεργαστούν σε αρκετές υποθέσεις.

limenikoi astynomikoi3

Όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο 8×8 στον Πάγο απόλαυσαν πλούσιο θέαμα, με τις δύο ομάδες να σκοράρουν κατά ριπάς. Για την ιστορία, το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα έληξε ισόπαλο με σκορ 7-7, με τους ποδοσφαιριστές να φεύγουν ικανοποιημένοι από τη γήπεδο.

Η Ένωση Αξιωματικών Νότιου Αιγαίου ευχαριστεί την εταιρεία ΖΑΝΝΙΚΟΣ MULTIACTION 8×8 για την παραχώρηση του γηπέδου, αλλά και για την άψογη φιλοξενία.

limenikoi astynomikoi2

Πηγή: logotypos.gr

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares