Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 13:18

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του 1ου Mykonos Running Festival

Η Οργανωτική Επιτροπή έδωσε στη δημοσιότητα το Πρόγραμμα του 1ου MYKONOS RUNNING FESTIVAL που θα πραγματοποιηθεί το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτώβρη στη Μυκόνου.

Το Mykonos Running Festival αποτελεί μια πολυήμερη δρομική εμπειρία με στόχο να τοποθετηθεί στο Παγκόσμιο αθλητικό στερέωμα ως ένα γεγονός ανάλογο με την αναγνωρισιμότητα και την αίγλη του ονόματος του νησιού, αποκτώντας συγκεκριμένη “ταυτότητα”ανδεικνύοντας και άλλες πλευρές της μοναδικότητας του νησιού.  

Σπουδαίοι Ολυμπιονίκες και μεγάλα ονόματα από το χώρο του αθλητισμού θα βρεθούν στο νησί για να συμμετέχουν στους αγώνες και να έρθουν σε επαφή με τα παιδιά στην γιορτή του αθλητισμού που θα πραγματοποιηθεί στο νησί. 

Η έναρξη του Mykonos Running Festival θα δοθεί  την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στις 4:00 το απόγευμα με την Τελετή Ειρηνοδρομίας που θα πραγματοποιηθεί στον Διεθνή Αερολιμένα της Μυκόνου παρουσία των Ολυμπιονικών Λευτέρη Πετρούνια και Βασιλικής Μιλλούση.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα ξεκινά το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στις 16:00 με την διαδρομή Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 10χλμ. - Stoiximan με αφετηρία και τερματισμό το Δημαρχείο. 

Μεγάλη στιγμή για το νησί ο 1ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Δρόμος MYKONOS GOLD ο οποίος ξεκινά στις 09:00 π.μ. από την Άνω Μερά Ιερά Μονή Παναγίας Τουρλιανής και έχει τερματισμό το Δημαρχείο. 

Στις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής θα δοθεί η εκκίνηση του FAMILY RUN, από τους Κάτω Μύλους, μία διαδρομή δυναμικού βαδίσματος για όλους 2.500μ. μέσω του παλιού περιφερειακού της Χώρας και τερματισμό το Δημαρχείο. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους δρόμους που θα κινηθούν οι αθλητές στο επίσημο site της διοργάνωσης www.mykonosrunningfestival.org

Κατά την διάρκεια του διημέρου θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους δρόμους που θα πραγματοποιηθούν οι διαδρομές λίγο πριν και κατά την διάρκεια των αγώνων. Σύντομα θα υπάρξει και σχετική ανακοίνωση.

Από τις σημαντικότερες στιγμές του πολυήμερης αθλητικής εμπειρίας η συνάντηση των αθλητών και γενικότερα των παιδιών της Μυκόνου με τους σπουδαίους μας ολυμπιονίκες και αθλητές που θα παραβρεθούν και θα συμμετέχουν στους αγώνες, το πρωί του Σαββάτου στις 11:00 στο κλειστό γυμναστήριο της Άνω Μεράς. 

Στο πλαίσιο του Kids Athletics σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων, οι σπουδαίοι αθλητές που έχουν χαρίσει μεγάλες στιγμές και πολλά μετάλλια στην Ελλάδα Μίλτος Τεντόγλου, Λευτέρης Πετρούνιας, Βασιλική Μιλλούση, ο ποδηλάτης μας Χρήστος Βολικάκης, ο Σπύρος Γιαννιώτης, ο μπασκετμπολίστας Γιώργος Πρίντεζης και ο προπονητής του Λευτέρη Πετρούνια Δημήτρης Ράφτης θα βρίσκονται στο κλειστό για να μεταφέρουν στα παιδιά πολύτιμα μηνύματα.  

 

6aa198b88e76427e2347b05d705dd105095ce3396a3f2465246484e2abb12c70 1

Πηγή: mykonosdaily.gr

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares