Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 00:41

Σχεδιασμός πάνω σε... κινούμενο άμμο στη Γ' Εθνική

Το πεδίο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ κοντεύει να φύγει και ο Σεπτέμβριος, παραμένει τόσο ρευστό που να θυμίζει... κινούμενο άμμο.

Σε μία τέτοια συνθήκη, όπου οι εκκρεμότητες λύνονται μεν, με αργό ρυθμό δε, οι όποιες εκτιμήσεις που σχετίζονται με το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής θα φάνταζαν παράτολμες.

Μετά την απόρριψη της προσφυγής της Κοζάνης από το Διαιτητικό Δικαστήριο, μένει να ολοκληρωθεί και το δικαστικό κομμάτι στην υπόθεση της ανόδου που διεκδικεί ο Αγροτικός Αστέρας στη Super League 2, μετά την επιτυχία του στα μπαράζ της περασμένης περιόδου.

Την ίδια ώρα, για τις 10 Οκτωβρίου έχει μετατεθεί η προθεσμία που έχει δοθεί από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ σε όσες ομάδες διαπιστώσουν ότι αδυνατούν να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της SL2 και προτιμήσουν εκείνο της Γ' Εθνικής, με τους αξιωματούχους της Ομοσπονδίας να έχουν βολιδοσκοπούν, πλέον, την 23η Οκτωβρίου ως πιθανή ημερομηνία για έναρξη του νέου πρωταθλήματος.

Ορισμένοι εξ αυτών, μάλιστα, σημειώνουν ότι όσο πιο σύντομα οριστεί η «σέντρα», τόσο πιο πιθανό θα είναι το ενδεχόμενο διεξαγωγής του πρωταθλήματος σε τέσσερις ομίλους, όπως ορίζει και η σχετική Προκήρυξη, έστω κι αν θα απαιτηθεί να πραγματοποιηθούν εμβόλιμες αγωνιστικές για την ολοκλήρωσή του σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares