Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 13:45

Από τον Πανθηραϊκό στον Άρη Πατρών ο Άγγελος Κρεμμύδας

Στον Άρη Πατρών θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο ο σαντορινιός ποδοσφαιριστής, Άγγελος Κρεμμύδας.

Γέννημα θρέμμα της ακαδημίας της Playland και του Πανθηραϊκού ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής θα συνδυάσει τις σπουδές του με τη συμμετοχή του σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση: 

Ο Πανθηραϊκός Α.Ο βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραχώρηση του Άγγελου Κρεμμύδα στην ομάδα του Άρη Πατρών.

Ο αθλητής της ομάδας μας ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή από την ακαδημία του Αθλητικού Κέντρου Playland και στη συνέχεια αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία σε όλα τα αναπτυξιακά τμήματα του Πανθηραϊκού.

Σε ηλικία 15 ετών πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα, λαμβάνοντας το βάπτισμα του πυρός στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Α.Ο Χαλκίδας για το πρωτάθλημα της Γ´ Εθνικής. Έγινε έτσι ο τρίτος Κρεμμύδας που φόρεσε τα χρώματα του Πανθηραϊκού, ακολουθώντας τα ποδοσφαιρικά χνάρια του πατέρα του Δημήτρη, καθώς και του αδελφού του Γιώργου. Παράλληλα αποτέλεσε βασικό στέλεχος των μικτών ομάδων της ΕΠΣ Κυκλάδων σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

Η θέληση και η μαχητικότητα που τον διακρίνει εντός των αγωνιστικών χώρων αποτέλεσαν σύμμαχό του και κατά τα μαθητικά του χρόνια και έτσι, μέσα από τη διαδικασία των Πανελλήνιων Εξετάσεων πέτυχε την εισαγωγή του στο Τμήμα Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Πατρών. Επομένως, από τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά θα συνδυάζει τις σπουδές του με τη συμμετοχή του στο πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Αχαΐας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας εκφράζει στον Άγγελο τις εγκάρδιες ευχές του για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία τόσο σε ποδοσφαιρικό όσο και σε ακαδημαϊκό επίπεδο.

Καλή Αρχή Άγγελε!!

309393436 10160463478912813 1698003931307891837 n

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares