Παρασκευή, 07 Σεπτεμβρίου 2012 13:33

Η «πρώτη» του Ανδριακού

proponisi-2012-1-andriakos-1

"οι πρώτες κουβέντες του νέου προπονητή Μ. Χαλά στους Ανδριώτες ποδοσφαιριστές"

Ξεκίνησαν έστω και αργά-αργότερα απ΄οτι τις άλλες χρονιές, οι προπονήσεις στον Ανδριακο αυτή τη φορά με νέο προπονητή τον Μιλτιάδη Χαλά, έπειτα από τη λήξη της συνεργασίας με τον Φίλιππο "Πεπιτο" Ανυση, αλλά και την προσθήκη εννέα (9) άκρως ταλαντούχων Ανδριωτων ποδοσφαιριστών-τέσσερεις (4) από την Υδρουσα και πέντε (5) από τον Αστέρα Κορθιου-Στα πλαίσια της προσπάθειας που γίνεται στην Άνδρο για την δημιουργία μιας ανδρικής πανανδριακης ομάδας ποδοσφαίρου άκρως ανταγωνιστικής.

metagrafes-andriakou-2012-1

"ο αντιπρόεδρος του Ανδριακου ομίλου φιλάθλων κ. Γεώργιος Σακελλάρης ανάμεσα στους νεοαποκτηθέντες ταλαντούχους ανδριωτες"

Να σημειώσουμε και να θυμίσουμε εδω ότι ο Αστέρας Κορθιου αποφάσισε να μην κατεβάσει ανδρική ομάδα κτίζοντας υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση του Ολυμπιακού Πειραιά ένα επίσης πανανδριακο δίκτυο ποδοσφαιρικών ακαδημιών των οποίων τα αποτελέσματα τολμώ να πω ότι αρχίζουν ήδη να φαίνονται (σ.σ. η Υδρουσα θα συμμετέχει κανονικά).

xalas-coash-andriakou-2012

"ο νέος προπονητής του Ανδριακου ομίλου φιλάθλων κ. Μιλτιάδης Χαλάς, γνωστός στους Κυκλαδιτες φιλάθλους για τον δυναμισμό αλλά και το ήθος που τον διέκρινε ως ποδοσφαιριστή (δεξί μπακ). Καλή επιτυχία Μίλτο στο νέο σου ποδοσφαιρικό ξεκίνημα"

Με χαμόγελα λοιπόν, με εμπειρία αλλά και με τον αέρα της ανανέωσης ξεκίνησαν οι προπονήσεις με το βάρος να πέφτει όπως είναι φυσικό στον τομέα της φυσικής κατάστασης και της μυϊκής ενδυνάμωσης, τομέας στον οποίο ειδικεύεται ο νέος κόουτς.

voulgaris-2012-1

"... και βέβαια πάντα κοντά στην αγαπημένη του ομάδα ο αιώνιος έφηβος, ο βετεράνος των Κυκλαδικών γηπέδων, κ. Γεώργιος Βούλγαρης"

 


Για το Σπορ Κυκλάδες Νικόλαος Καλογερας Άνδρος

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Άνετα, όμορφα και καυστικά.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares