Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2022 10:22

Ανώτερος ο Πανθηραϊκός, επικράτησε του ΠΑΣ Νάξου

Ανώτερος ο Πανθηραϊκός στο παιχνίδι για την 1η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κυκλάδων επιβλήθηκε του ΠΑΣ Νάξου με σκορ 2-0.

Το 1ο Ημίχρονο ήταν σχετικά ισορροπημένο , με τους φιλοξενούμενους πάντως να δείχνουν πιο απειλητικοί και να επισκέπτονται συχνότερα τα καρέ του ΠΑΣ Νάξου.
Το στείρο 0-0 του 1ου μέρους άλλαξε γρήγορα στο ξεκίνημα του 2ου μέρους, καθώς οι φιλοξενούμενοι μπήκαν φουριόζοι από τα αποδυτήρια και άνοιξαν το σκορ όταν μετά από ωραία εναλλαγη της μπάλας ο Δαμίγος βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ και δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον -διακριθέντα-Κουφόπουλο γράφοντας το 0-1.
Η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν νωθρή και περίπου 10 λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και 2ο γκολ. Αυτή τη φορά ο Γαλανός πήρε το ριμπάουντ μετά από ασθενή απομάκρυνση των αμυντικών του ΠΑΣ Νάξου και με τρομερό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έγραψε το 0-2, πετυχαίνοντας ένα καταπληκτικό γκολ.
Μετά το 0-2 ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων , οι φιλοξενούμενοι δεν δυσκολεύτηκαν να κρατήσουν τη νίκη.

Διαιτητική τριάδα: Χατζόπουλος, Ρούσσος, Δεγαΐτας

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Κουφόπουλος Κ., Κουφόπουλος Χ., Τόνι, Μαθιάσος (65' Μαυρίδης), Φάρκωνας, Πετρόπουλος, Ζαφείρης, Ρετζέπι, Χωριανόπουλος, Παντελαίος, Λέκκας

Πανθηραϊκός (Κρεμμύδας): Καλαμάτας, Καρράς (78'Βενιέρης), Μοσχάτος, Σέχου, Κράσι, Φέγγης, Γαλανός, Διονυσόπουλος, Κράσι Λ. (74' Τσάνο), Δαμίγος (82' Χαϊνταράι), Ζαμπέλης (82' Μέμα)

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares