Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2022 21:30

Επιστροφή στις νίκες και τις πειστικές εμφανίσεις για την Α.Ε. Μυκόνου

Η ΑΕ Μυκόνου έφυγε με το διπλό (1-2) από το γήπεδο της Λούτσας στη φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο τη Μαρκό!

Οι παίκτες των Βλάχου - Παχατουρίδη έδειξαν σαφώς βελτιωμένοι σε σχέση με τα τελευταία φιλικά και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και άλλα γκολ καθώς είχαν και δυο δοκάρια.

Μπήκαν μάλιστα από νωρίς σε θέση οδηγού καθώς προηγήθηκαν στο 7' με ένα υπέροχο σουτ του Νίκου Βαλαβανόπουλου, ο οποίος όμως στη συγκεκριμένη φάση ένιωσε ένα τράβηγμα στον προσαγωγό και αντικαταστάθηκε άμεσα από τον Παπιομύτογλου.

Η ΑΕΜ συνέχισε να είναι καλύτερη ως το τέλος του ημιχρόνου φτάνοντας άλλες δυο φορές κοντά στο γκολ. Μια στο 17' με τον Παπιομύτογλου να σουτάρει και να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι και άλλη μια είκοσι λεπτά αργότερα με δυνατό σουτ του Αγγέλη που έφυγε λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι της Μαρκό.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 52' απείλησαν με τον Βασιλειάδη που βρέθηκε σε εξαιρετική θέση, σούταρε δυνατά όμως η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Παλιούρα. Στο 58' ο πολύ καλός Πινέιρο έπιασε ένα τεχνικό σουτ με την μπάλα να βρίσκει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Σόμογλου.

Η Μαρκό στη συνέχεια ανέβασε την απόδοσή της και πίεσε με αποτέλεσμα να εκμεταλλευτεί μια στιγμιαία αδράνεια στο 73' και με πλασέ του Αλεξανδράκη να ισοφαρίσει σε 1-1. Το παιχνίδι πήρε μια άγρια ομορφιά με γρήγορο ρυθμό παρά τη ζέστη που επικρατούσε και η ΑΕΜ χτύπησε σαν την κόμπρα στο τέλος! Έτσι στο 88' ο Αγγέλης έφυγε στην κόντρα την κατάλληλη στιγμή βρήκε τον Ζγκούρι κι εκείνος χρίστηκε σκόρερ για άλλο ένα παιχνίδι και έκανε το τελικό 1-2 για την ομάδα μας!

Μαρκό (Τσιγκούλης): Στρατής, Πάππος, Φλώρος, Τσίκλος, Μουσταφίδης, Μπέλερης, Βασιλειάδης, Γκεμίσης, Βιουγιουκλίδης, Πιέτρης, Σουλελές, Στο 2ο ημίχρονο έπαιξαν και οι Χάιδος, Γκέκα, Λαμπρόπουλος, Σόμογλου, Αλεξανδράκης, Αλέμης, Πίκουλης, Νατσιόπουλος

Α.Ε. Μυκόνου (Βλάχος, Παχαρουρίδης): Ντούνης, Σπυρόπουλος, Μαντζανάς, Αρκούδας Αλ., Ράγια, Αγγέλης, Στυλιανόπουλος, Μουρίκι, Πινέιρο, Βαλαβανόπουλος (7' λ.τρ. Παπιομύτογλου), Ζγκούρι
Στο 2ο ημίχρονο έπαιξαν και οι Αρκούδας Χρ. Παρασκευάς, Παλιούρας, Λεσάι, Οικονομίκος, Τράκας

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares