Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2012 00:24

Θετικό το 1ο τεστ του Πανναξιακού, ικανοποίησε και η Τραγαία [photo].

Filiko me pannaxiako

Καλές εντυπώσεις άφησαν Τραγαία και Πανναξιακός στη φιλική αναμέτρηση, που έγινε χθες στο ΔΑΚ Νάξου.

Οι παίχτες του Πανναξιακού, μετά από ένα περίπου μήνα εντατικής προετοιμασίας, μπαίνουν σιγά – σιγά σε ρυθμό φιλικών αγώνων, πράγμα που θα επιτρέψει στον προπονητή της ομάδας Γιώργο Βλαστό, να μοντάρει καλύτερα το έμψυχο δυναμικό του Ναξιώτικου σωματείου.

Από την άλλη πλευρά ο Αστέρας Τραγαίας βρίσκετε και αυτός σε στάδιο μονταρίσματος, με πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα. Οι πορτοκαλί της Νάξου ετοιμάζονται για την πρώτη τους αγωνιστική υποχρέωση, που θα είναι αυτή για το Κύπελλο, με αντίπαλο το Φιλώτι στις 22ή23 Σεπτεμβρίου.

Ο αγώνας.

Το παιχνίδι είχε καθαρά  χαρακτήρα προπόνησης, πράγμα που τονίστηκε και από τις δύο πλευρές, καθώς όπως υποστήριξαν ήταν μια καλής τάξεως ευκαιρία για μια δυνατή προπόνηση. Οι απουσίες από τις δύο ομάδες αρκετές, αφού για τον Πανναξιακό δεν αγωνίστηκαν για διαφορετικούς λόγους οι: Μπονιάκος, Κατσάνης, Θεοδοσιάδης, ενώ από την Τραγαία έλειπαν αρκετά νέα πρόσωπα, που έχουν αποκτηθεί πρόσφατα από την ομάδα.

Για την ιστορία ο Πανναξιακός επικράτησε με 4-0 (ημίχρονο 1-0). Τα γκολ πέτυχαν οι: Κεμαβορ (2), Καρούσης και Ντούκα.

Ο τερματοφύλακας του Αστέρα Πόλια ήταν σαφέστατα το πρόσωπο του αγώνα, αφού με τις επεμβάσεις του κράτησε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα, ενώ οι συμπαίκτες του έδειξαν καλά στοιχεία προπαντός στην τακτική. Ο Πανναξιακός έδειξε αλλαγμένος σε σχέση με την περσινή περίοδο, με κύριο στοιχείο στο παιχνίδι του, την πίεση σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου, την δημιουργία παιχνιδιού με περισσότερων του ενός τρόπων, καθώς και με την ταχύτητα, που πολλές φορές μέσα στο ματς τον έφερνε με πρόσωπο απέναντι στην αντίπαλη εστία.

Οι φιλικοί αγώνες για τις δύο ομάδες θα συνεχίσουν, με τον Πανναξιακό να έχει προγραμματίσει το πρώτο δυνατό επίσημο τεστ το επόμενο Σαββατοκύριακο, όπου θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Μαγούλας.

Συνθέσεις.

Πανναξιακός: Θέμελης, Τερόλης, Καρμοίρης, Τόσκας, Σταυρόπουλος, Αθανασίου, Αριανούτσος, Δερμιτζάκης, Τζορμπατζάκης, Καρούσης, Κεμαβόρ.

Αλλαγές: Χαμηλοθώρης, Πολυκρέτης, Καραλέμογλου, Μπανακάκης, Ζάννος, Ντούκα.

Αστέρας Τραγαίας: Πόλια, Αλιμπέρτης, Τουλούπης, Βουτσίνος, Τσάπι, Μαρούλης, Ωνάσογλου, Δενδρινός, Μασούρας, Φραντζέσκος και Λυμπερτάς.

Αλλαγές: Πολυκρέτης, Μαϊτός, Μάκαρης, Κουφόπουλος, Κατσούλης, Κάβουρας.


Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares