Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2022 11:43

Βόλος-Παναθηναϊκός: Ανακοινώθηκε sold out στα εισιτήρια

H ΠΑΕ Βόλος με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε πως δεν υπάρχουν άλλα εισιτήρια για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Η ΠΑΕ Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση πως όλα τα εισιτήρια που βγήκαν στην αγορά έχουν κάτοχο και έτσι στο Πανθεσσαλικό δεν θα πέφτει καρφίτσα με τον κόσμο του Παναθηναϊκού να δίνει βροντερό παρόν.

Συγκεκριμένα, έχουν διατεθεί 15.120 εισιτήρια, 1.000 είναι τα παιδικά εισιτήρια, ενώ υπάρχουν και 750 διαρκείας. Παράλληλα θα μείνει κλειστό το νότιο πέταλο που έχει χωρητικότητα 5.000 θέσεις.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος:

«Η ΠΑΕ Βόλος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι έχει ήδη γίνει sold out των εισιτηρίων του σημερινού αγώνα Βόλος – Παναθηναϊκός, καθώς έπειτα από αίτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας το νότιο πέταλο (προς την πόλη) θα παραμείνει κλειστό για λόγους ασφαλείας.

Συγκεκριμένα, έχουν διατεθεί 15.120 εισιτήρια αγώνα, 1.000 παιδικά εισιτήρια για τις ακαδημίες και τα σχολεία της πόλης και 750 εισιτήρια διαρκείας, ενώ η χωρητικότητα του Νοτίου πετάλου το οποίο θα παραμείνει κλειστό είναι 5.000.
Ως εκ τούτου δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα εισιτήρια.

Επιπλέον, η ΠΑΕ Βόλος καλεί τους φιλάθλους ανεξαρτήτου ομάδος να προσέλθουν στο γήπεδο όσο το δυνατόν νωρίτερα ώστε να αποφευχθεί συνωστισμός κατά την είσοδό τους στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού σταδίου.

Οι θύρες του σταδίου θα ανοίξουν στις 4.00 μ.μ. ώστε να διευκολυνθεί η προσέλευση των φιλάθλων.

Και μην ξεχνάτε: Ο Βόλος δεν έχει αντιπαλότητες. Όλοι μαζί να παρακολουθήσουμε χωρίς ακρότητες τον σημερινό αγώνα, ο οποίος θα πρέπει να αποτελέσει γιορτή για το ποδόσφαιρο».

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares