Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2022 15:52

Γ' Εθνική: «Κλείδωσε» για τη Δευτέρα η κλήρωση, στις 12 και 13/11 η έναρξη

Την ερχόμενη Δευτέρα αποφασίστηκε από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ να γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος για την Γ' Εθνική για σεζόν 2022-2023.

Έξι ημέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, οι ιθύνοντες της διοργάνωσης πήραν αυτή την απόφαση χωρίς να έχει γίνει γνωστή η τοποθεσία και η ώρα διεξαγωγής της διαδικασίας.

Η κλήρωση μετατέθηκε την ερχόμενη Δευτέρα, προκειμένου να έχει τελεσιδικήσει και η υπόθεση του Πανδραμαϊκού, ο οποίος διεκδικεί να ανέβει εκείνος στη Super League 2 αντί του Ηρακλή Λάρισας.

Στο μεταξύ η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίασε έλαβε επίσης τις ακόλουθες αποφάσεις.

-Έπειτα από εισήγηση της Επιτροπής Διοργανώσεων, το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας θα ξεκινήσει στις 12-13 Νοεμβρίου. Θα διεξαχθεί σε πέντε ομίλους των 14 ομάδων, ενώ η άνοδος στην Super League 2 θα κριθεί σε ειδικό πρωτάθλημα με συμμετοχή των πέντε πρωταθλητών της κανονικής περιόδου (θα προβιβαστούν οι τέσσερις πρώτοι).

-Έπειτα από εισήγηση της Επιτροπής Ποδοσφαίρου Γυναικών, τα γυναικεία πρωταθλήματα Α’ και Β’ Κατηγορίας θα ξεκινήσουν στις 19-20 Νοεμβρίου.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares