Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2012 10:12

Πώς θα βγει ο πρωταθλητής Κυκλάδων…;

nireas-aop-13-5-2012-1

 

Αρκετοί είναι αυτοί που ρωτούν από τώρα, τι θα γίνει μετά την πρώτη φάση του πρωταθλήματος και ποιος θα είναι ο πρωταθλητής Κυκλάδων 2012-13.

Οι πληροφορίες μας λένε ότι… μετά την κανονική διάρκεια των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Κυκλάδων, θα υπάρχει ένα μίνι πρωτάθλημα των τεσσάρων!.

Θυμίζουμε ότι ήδη έχουμε τρις ομίλους χωρισμένους με γεωγραφικά αλλά και ενδοεπικοινωνιακά κριτήρια. Ο πρώτος όμιλος με ομάδες από Άνδρο, Τήνο, Μύκονο και δύο ομάδες από Σύρο, ο δεύτερος όμιλος με δύο ομάδες από Σύρο, Πάρο, Σέριφο, Σίφνο και Μήλο και ο τρίτος με ομάδες από την Νάξο, Ίο και Σαντορίνη.

pagos-anw mera3

Ο κάθε όμιλος έχει από οκτώ ομάδες εκτός του πρώτου που έχει επτά (μετά την αποχώρηση της Άνω Σύρου).

 

Βάση των έως τώρα πληροφοριών μας, οι πρώτοι του κάθε ομίλου και ο καλύτερος δεύτερος, θα αναμετρηθούν μεταξύ του, σε μονούς αγώνες και σε ουδέτερη έδρα. Οι αγώνες θα έχουν βαθμολογικό σκοπό, δηλαδή, δεν θα είναι νοκ άουτ ματς και το σύνολο των αγώνων θα είναι 6 (έξι).

Ο πρώτος στην βαθμολογία των τεσσάρων θα είναι και ο πρωταθλητής Κυκλάδων, για την περίοδο 2012-2013.

Σημ.: Ο καλύτερος δεύτερος θα βγει βάση της βαθμολογίας που θα συγκεντρώσει στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και όχι με αγώνες μεταξύ των δευτέρων του κάθε ομίλου.

lava-karterados 2 2011

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares