Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2022 19:14

Πρώτη νίκη στην Ίο για τον ΠΑΣ Νάξου

Με το διπλό στις αποσκευές του επέστρεψε στη βάση του ο ΠΑΣ Νάξου αφού κατάφερε να “γυρίσει” το ματς και να πάρει σπουδαία νίκη με 1-2 στην Ίο επί του αξιόμαχου τοπικού συλλόγου.

Το παιχνίδι είχε τον χαρακτήρα του ντέρμπι καθ' όλη τη διάρκειά του, με τις δυο ομάδες να προσπαθούν με όλες του τις δυνάμεις να φτάσουν στη νίκη.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 24' όταν ο Γιάννης Ξενιός κυνήγησε μια χαμένη μπάλα και δικαιώθηκε πλασάροντας εύστοχα τον Κουφόπουλο γράφοντας το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και κατάφεραν να φέρουν το ματ; στα ίσα στο 33' όταν ο Ζούλης με διπλή προσπάθεια και γυριστό σουτ από το σημείο του πέναλτυ νίκησε τον Σκουλουδάκη , γράφομτας το 1-1.

Τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν πάλι κεφάλι στο σκορ όμως ρο εξαιρετικό σουτ του Μωραϊτη βρήκε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Κουφόπουλου.

Στο 2ο μέρος το παιχνίδι ήταν κλειστό , χωρίς φάσεις μέχρι το 60ο λεπτό , από εκείνο το σημείο και μετά όμως οι φλιοξενούμενοι έδειχναν να έχουν περισσότερες ανάσες και να πιέζουν για το δεύτερο γκολ.

Έτσι στο 76' ο Λέκκας κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα από τον Νομικό και ο Ζαφείρης που ανέλαβε την εκτέλεση δεν αστόχησε γράφοντας το τελικό 1-2.

Αξίζει να σημειωθεί η πολύ όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν παιδιά από την Ίο, με κορεό και καπνογονα στα χρώματα του ΑΣ Ίου.

EXEDRA IOS

Αυτή ήταν η πρώτη φετινή νίκη για την ομάδα του ΠΑΣ Νάξου που την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται στο ΔΑΚ Νάξου τον ΑΜΣ Φιλωτίου, ενώ ο ΑΣ Ίου θα εκτίσει το ρεπό του.

 DSC 0595

Διαιτητική τριάδα: Χατζόπουλος, Βάιλας, Δεγαΐτας

ΑΣ ΙΟΥ (Πατσούρας): Σκουλουδάκης, Δαμβακάρης, Στρατής, Νομικός, Καρράς, Λουκάς, Μωραϊτης (81' Μπουζαλάκος), Χάρος, Κώνστας, Πισκάσι, Ξενιός

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Κουφόπουλος Κ., Πετρόπουλος, Πιτταράς, Κουφόπουλος Χ., Χωριανόπουλος, Ζούλης, Λέκκας, Ορφανός, (81' Ρετζέπι), Τόνι (90' Μυτιληναίος), Ζαφείρης, Παντελαίος.

 

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares