Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2022 01:00

To 2ο Διεθνές Συμπόσιο θαλάσσιου καγιάκ έρχεται ανανεωμένο στις 11 με 18 Νοεμβρίου 2022 στη Νάξο

Το Naxos Sea Kayak Symposium είναι μια προσπάθεια που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και επιδιώκει να φέρει κοντά όλους όσους ασχολούνται με το θαλάσσιο καγιάκ καθώς και οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να ξεκινήσει και να μάθει περισσότερα.

Το θαλάσσιο καγιάκ είναι μια ξεχωριστή υπαίθρια δραστηριότητα πολύ δημοφιλής στο εξωτερικό που αναπτύσσεται γρήγορα και στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Δίνει τη δυνατότητα σε όλους να ταξιδέψουν και να εξερευνήσουν την πανέμορφη ακτογραμμή του τόπου τους.

Η διοργάνωση απευθύνεται σε όλους όσους έχουν μικρή ή μεγαλύτερη εμπειρία και θέλουν να διευρύνουν τις ικανότητές τους κινούμενοι στο δυναμικό και όμορφο περιβάλλον του Αιγαίου.

DJI 0073

Στη φετινή διοργάνωση θα δοθεί η δυνατότητα σε αρχάριους κωπηλάτες που θέλουν να αποκτήσουν την πρώτη τους επαφή με το καγιάκ να συμμετάσχουν και να παρακολουθήσουν ένα σχολείο αρχαρίων το οποίο θα πραγματοποιηθεί τις ίδιες μέρες. Με την ολοκλήρωση του τριήμερου σχολείου, ο συμμετέχοντας θα λάβει την πιστοποίηση "Paddle Explore Award". 

Όσον αφορά στους πιο έμπειρους κωπηλάτες, κάθε συμμετέχοντας θα έχει τη δυνατότητα τις πρώτες τρεις μέρες να πάρει μέρος σε workshops που αφορούν στο θαλάσσιο καγιάκ και να βελτιώσει τις δεξιότητές του ενώ για τις επόμενες τρεις μέρες μπορεί να λάβει μέρος σε κάποια μαθήματα όπου ολοκληρώνοντάς τα θα αποκτήσει πιστοποίηση από την Αγγλική Ομοσπονδία. Μπορεί επίσης να λάβει μέρος σε ένα τριήμερο ταξίδι στις Μικρές Κυκλάδες.

Η Νάξος είναι εδώ και αρκετά χρόνια παγκόσμιος προορισμός για outdoor activities και κυρίως για watersports. Αποτελεί έναν ιδανικό τόπο για outdoor activities καθώς αποτελείται από ένα πανέμορφο φυσικό τοπίο σε στεριά και ακτογραμμή και τα τελευταία χρόνια αρχίζει να αναπτύσσει χαρακτήρα τουρισμού δραστηριοτήτων προσελκύοντας όλο και περισσότερο κόσμο. Το ραντεβού είναι στις 11 με 18 Νοεμβρίου στη Νάξο για όλους όσους αγαπούν το θαλάσσιο καγιάκ ή θέλουν να αποκτήσουν την πρώτη τους επαφή!

Διοργάνωση:

Activeland Κοιν.Σ.Επ., Oceanus Kayaking

Συνδιοργάνωση:

Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Χορηγός Διαμονής: Ippokampos Naxos

Χορηγοί Μετακίνησης: Blue Star Ferries, Zaplous, Zas Travel, Aurelia e-assist bikes

Δωροθέτες: Organic Islands

Για περισσότερες πληροφορίες:

Μανώλης Λουδάρος: 6980701092 

Κουρή Χριστίνα: 6973001807

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares