Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2022 16:48

Δεν είμαστε δικαστές, αλλά θέλουμε ισονομία και δικαιοσύνη

Το μαύρο άσπρο επιχειρεί να κάνει ο πρόεδρος του ΑΜΕΣ Νηρέα σχετικά με την χθεσινή αποκάλυψη μας για την έγγραφη καταγγελία που έκανε εναντίον της ΕΠΣ Κυκλάδων στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook, όπου έχουν τοποθετηθεί προσβλητικά, υποτιμητικά και ποινικά διώξιμα σχόλια, ο ίδιος αναφέρει ότι η καταγγελία έχει να κάνει με την ισονομία μεταξύ των σωματείων και δεν έχει σκοπό να δικάσει κανέναν σύλλογο.

Βέβαια, αυτό έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το αποτέλεσμα της καταγγελίας, καθώς όχι μόνο θα δικάσει, αλλά θα καταδικάσει κάποιους συλλόγους και τους αθλητές τους να μείνουν εκτός αγωνιστικής δράσης.

Όσο για το άλλο σωματείο που αναφέραμε χθες την πρόθεση του να προχωρήσει σε καταγγελία, αλλά μάλλον αυτό τελικά δεν θα γίνει. Ο κ. πρόεδρος μας κατηγόρησε ότι τεχνηέντως δεν αναφέραμε το όνομα, «ξεχνώντας» μάλλον και ο ίδιος ότι λίγες λέξεις πιο πριν δε το αναφέρει. Μάλιστα σε επικοινωνία που είχαμε του ζητήσαμε να μας στείλει την καταγγελία του δεύτερου σωματείου, αλλά εκείνος αρκέστηκε να μας παραπέμψει στην ΕΠΣ Κυκλάδων, αναφέροντας προκλητικά: ''Πες του Φρέρη να στη στείλει. Αφεντικό σου είναι'' (σ.σ. επίπεδο συζήτησης).

Το sportcyclades.gr στα 15 χρόνια ύπαρξης του έχει μάθει να βγάζει τις ειδήσεις πάντα συνοδευόμενες με τεκμήρια. Έτσι έγινε και χθες. Έτσι θα γίνει όταν επίσης έρθει κάποια άλλη καταγγελία στα χέρια μας. Και πόσο μάλλον όταν αυτή η καταγγελία συντελεί ώστε να γίνει τόσο μεγάλη ζημιά για τους συλλόγους μας. Όσο και αν αυτό πονάει κάποιους δεν θα αλλάξει.

Έχω αρχίσει και πιστεύω ότι οι συντάκτες της καταγγελίας δεν έχουν καταλάβει καλά τι όλεθρο έχουν προκαλέσει στα θιγόμενα σωματεία, τους αθλητές τους, τους παράγοντες και την ΕΠΣΚ. 

Επίσης, γίναμε αποδέκτες υποτιμητικών σχολίων, χλευασμών και απειληθήκαμε με μήνυση. Γιατί άραγε; Λόγω που βόλευε κάποιους μία τόσο σοβαρή καταγγελία να μείνει μυστική; Κάποιοι επικροτούν και κάποιοι αποδοκιμάζουν. Δεν πρέπει να ενημερωθεί ο κόσμος; 

Τα στόματα ανοίγουν. Υπάρχουν σωματεία που τους ζητήθηκε επίμονα να στηρίξουν την καταγγελία και το αρνήθηκαν προς τιμήν τους (σ.σ. να τα λέμε και αυτά).

Αναμένουμε...

Μέχρι τότε διαβάστε την ανάρτηση του προέδρου του ΑΜΕΣ Νηρέα και έπεται συνέχεια:

2022 11 09 3

 

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares