Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2022 01:37

Γιορτινή βραδιά για τον ΑΟ Πάγου [pics-vid]

Τη νέα ομάδα της αγωνιστικής περιόδου 2022-23 και τον «Χρυσό Χορηγό» την BIOCLEAN παρουσίασε σήμερα στην Αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων η ομάδα του Α.Ο Πάγου.

Σε μια γιορτινή βραδιά, τα μέλη της διοίκησης, παλαιοί παράγοντες, ποδοσφαιριστές και Δημοσιογράφοι βρέθηκαν στο Επιμελητήριο για λογαριασμό της ομάδας της Σύρου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων Ρένος Φρέρης, ενώ το Δήμο Σύρου Ερμούπολης εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τιμητικές βραβεύσεις και με την παρουσίαση του μεγάλου χορηγού της ομάδας «Bioclean», το βραβείο της οποίας παρέλαβε ο εκπρόσωπος της Μιχάλης Παράβαλος. Προηγήθηκε τιμητική βράβευση τον Αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Λεονταρίτη για την σημαντική συνεισφορά του στην βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεών στις Κυκλάδες. Αμέσως μετά βραβεύτηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων Ρένος Φρέρης που όπως είπε ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Φρέρης «Έχει ανεβάσει τον πήχη του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου κατακόρυφα».

Δια στόματος του Αντιπροέδρου της ομάδας Δημήτρη Αρβανίτη ανακοινώθηκαν οι αθλητές, ενώ μετέπειτα ο Γενικός Γραμματέας Μάρκος Δαλέζιος ευχαρίστησε και τους υπόλοιπους χορηγούς της ομάδας. (Υδροκεραμική Σύρου, Εστιατόρειο Πιτόγυρος, Cyclades Diesel Marine, Πλαστικά Σύρου, Άρωμα Velloro, Θεόφιλος Μεταφορική, Κριθάρης

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την παρουσίαση της ομάδας του Πάγου.

leontaritislipagos arvanitispagos daleziospagos freris2pagos kritharispagos leontaritispagos paravalospagos parousiasipagos parousiasi22parousiasi pagos2222parousiasi pagos2222 1renos freristheofilosvroutsis

Δείτε βίντεο του Logotypos.gr από την παρουσίαση της ομάδας του Πάγου

Πηγή: logotypos.gr

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares