Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022 10:22

ΑΟ Πύργου: Είμαστε καθόλα νόμιμοι και σίγουροι ότι ο κ. Αυγενάκης θα αποκαταστήσει την αδικία

Ανακοίνωση μέσα από την οποία εκφράζει τη δυσαρέσκεια του για την απομάκρυνση του από τις διοργανώσεις της ΕΠΣ Κυκλάδων λόγω της καταγγελίας του ΑΜΕΣ Νηρέα εξέδωσε ο ΑΟ Πύργου.

Ο σύλλογος της Σαντορίνης, όπως πριν λίγες ημέρες έτσι και σήμερα τονίζει ότι έχει τη διάθεση του όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και ο μόνος λόγος που δεν έχει ενταχθεί στο μητρώο είναι ότι αυτό είναι προς το παρόν κλειστό για νεες εγγραφές.

Τέλος, εξαπολύει μύδρους κατά του ΑΜΕΣ Νηρέα που υποκίνησε όλη αυτή την κατάσταση.

Αναλυτικά:

Μετά την καταγγελία του συλλόγου του ΑΜΕΣ Νηρέα που οδήγησε την ΕΠΣ Κυκλάδων σε έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικούς της Συμβουλίου αποφασίστηκε η απαγόρευση της συμμετοχής της ομάδας μας και άλλων τεσσάρων σωματείων στους επίσημους αγώνες του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου.

Πρόκειται για μία πάρα πολύ άσχημη εξέλιξη που καταδικάζει το νόμιμο σωματείο του ΑΟ Πύργου, το οποίο τα τελευταία χρόνια πασχίζει για να προσφέρει ιδανικές συνθήκες άθλησης στους ποδοσφαιριστές του και πρόσφατα εγκαινίασε την ακαδημία που ήδη έχει στις τάξεις της δεκάδες μικρά παιδιά.

Ενημερώνουμε για ακόμη μία φορά ότι, ο σύλλογος μας διαθέτει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την ένταξη του στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και φυσικά είναι υπέρ της νόμιμης λειτουργείας όλων των σωματείων. 

Πιστεύουμε ότι σε αυτή τη δυσχερή θέση έχουν βρεθεί και άλλα σωματεία που αναμένουν την δίκαιη απόφαση του Υφυπουργού κ. Λευτέρη Αυγενάκη προκειμένου να επιτρέψει την άμεση εγγραφή τους στο Μητρώο. Θεωρούμε ότι δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος εφόσον διαθέτουμε όλα τα προαπαιτούμενα να μην έχουμε δικαίωμα συμμετοχής σε αγώνες και οι αθλητές μας να τιμωρηθούν έτσι με τον πιο σκληρό τρόπο που θα τους στερήσει να κάνουν αυτό που αγαπούν. 

Είμαστε σίγουροι ότι, ο κ. Αυγενάκης θα επιδείξει για ακόμη μία φορά την πολιτική βούληση που τον διακρίνει και θα δώσει λύση για τους συλλόγους που είναι έτοιμοι να ενταχθούν στο μητρώο. Άλλωστε δεν έχει κανένα νόημα κάποιος σύλλογος να είναι υπέρ της ένταξης και να διαθέτει όλα τα απαραίτητα έγγραφα και την ίδια στιγμή να βρίσκεται εκτός της λίστας και εκτός αγωνιστικής δράσης.

Όσο για την ακατανόητη πράξη του ΑΜΕΣ Νηρέα να καταγγείλει την ένωση και κατεπέκταση τα σωματεία αυτή την αφήνουμε στην κρίση του φίλαθλου κόσμου των Κυκλάδων. Ελπίζουμε τουλάχιστον ως ένα σωματείο που έχει στις τάξεις του δεκάδες μικρούς αθλητές να μην τους δίνει τέτοιου είδους παραδείγματα. 

Κύριοι του Νηρέα σας ενοχλούν τόσο πολύ οι ομάδες που αντιμετώπισαν πρόβλημα που θεωρήσατε ότι πρέπει να τιμωρηθούν με τον χειρότερο τρόπο; Που είναι η ηθική; Πού είναι η ευγενής άμιλλα; Που είναι η συναδελφική αλληλεγγύη; Όπως δείξατε με την πράξη σας είναι λέξεις άγνωστες για εσάς.

Ο ΑΟ Πύργου παραμένει ενωμένος και δυνατός και πάντα έτοιμος να παίξει ποδόσφαιρο. Βρισκόμαστε σε αναμονή. 

Ο πρόεδρος και το ΔΣ του ΑΟ Πύργου 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares