Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022 11:32

ΑΣ Ίου: Είμαστε έτοιμοι για το μητρώο | Είναι κρίμα 70 παιδιά να μένουν χωρίς ποδόσφαιρο

Με αφορμή την αποβολή του από τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κυκλάδων που ήρθε μετά την καταγγελία του Νηρέα και την έκτακτη συνεδρίαση της ένωσης ο ΑΣ Ίου εξέδωσε ανακοίνωση μέσα από την οποία ενημερώνει για τις ενέργειες του.

Όπως και άλλα σωματεία, έτσι και ο ΑΣ Ίου πληροί όλα τα προαπαιτούμενα  για την εγγραφή του στο μητρώο. Μάλιστα στην ανακοίνωση του επισυνάπτει και το έγγραφο της αθλητικής αναγνώρισης που ήδη διαθέτει.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Κατόπιν της καταγγελίας του αθλητικού σωματίου «ΝΗΡΕΑΣ ΠΑΡΟΥ» ως προς την νομιμότητα της συμμετοχής στο Πρωτάθλημα των Κυκλάδων, σωματείων που δεν έχουν εγγραφεί στο μητρώο της Γ.Γ.Α θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι:

Ο Αθλητικός Σύλλογος Ίου είναι ένα νομότυπο σωματείο που έχει ήδη λάβει την Αθλητική αναγνώριση. Επίσης έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να ολοκληρωθεί η εγγραφή του στην πλατφόρμα της Γ.Γ.Α. όταν αυτή ανοίξει.

Το 2020 κατόπιν τροποποίησης του καταστατικού συμφωνα με τις υποδείξεις της Γ.Γ.Α. ο Α.Σ Ίου απέκτησε την αθλητική αναγνωσιμότητα με αρ.ΧΝ25.

Στις 22/10/2022 κατατέθηκε πλήρης φάκελος με τα απαιτουμενα δικαιολογητικά και στις 24/10/2022 η αίτηση έγινε αποδεκτή.

Έχοντας λοιπόν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά , βεβαιώσεις από Πρωτοδικείο ,Περιφέρεια και αθλητικών ενώσεων όσον αναφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα , μόλις ανοίξει η πλατφόρμα θα διευθετηθεί.

Αυτό που μας δυσαρεστεί περισσότερο είναι ότι τέτοιες ενέργειες σταματούν την ανάγκη των παιδιών για άθληση . Είναι κρίμα 70 παιδιά που ανήκουν στις ακαδημίες του Α.Σ Ίου να μην μπορούν να έρχονται στο γήπεδο.

Ευελπιστούμε λοιπόν στην γρήγορη λύση του προβλήματος και στην κατανόηση του υφυπουργού Κύριου Αυγενακη.

Σχέδιο χωρίς τίτλο

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares