Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022 13:29

Κουλουμπής: Καταγγέλλουν τα πάντα, ακόμα και αν γνωρίζουν από πριν πως θα αποβούν προς κακό και μοιραία γι αυτούς

Ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΕΠΣ Κυκλάδων, κ. Παναγιώτης Κουλουμπής θέλησε μέσω του sportcyclades.gr να σχολιάσει με άρθρο του τα όσα συμβαίνουν με την καταγγελία του Νηρέα και την αποβολή σωματείων από επίσημους αγώνες της ένωσης.

Αναλυτικά το κείμενο:

Τελικά ο όσο και να προσπαθούμε να το κρύψουμε (κάτω από το χαλί) αποδεικνύεται περίτρανα και καθημερινά πως οι Έλληνες (όχι όλοι ευτυχώς αλλά δυστυχώς πάρα πολλοί …) κάνουν ότι μπορούν για να δείξουν πως έχουν καταντήσει τον τόπο μας, την χώρα μας ένα αρρωστημένο γκέτο καταγγελίας, ρουφιανιά, κακίας και εμπάθειας.

Καταγγέλλουν τα πάντα, ακόμα και αν αυτά ξέρουν από πριν πως θα αποβούν προς κακό και μοιραία για αυτούς.

Γιατί το κάνουν? Αν τους ρωτήσεις δεν ξέρουν ούτε οι ίδιοι. Απλά το κάνουν.

Μοιάζουν να μην αντέχουν αν δεν το κάνουν. Μια εσωτερική βάναυση παρόρμηση λες και τους ωθεί να κάνουν το κακό. Οι παλιοί είχαν μια φράση. «Ο διάολος τους καβαλάει» λέγανε. και αν δεν είναι αυτός τότε τι στο καλό τους ωθεί να σκέπτονται και να πράττουν έτσι?

Με γνωρίζετε … Δεν συνηθίζω να σχολιάζω περί αυτών των θεμάτων. δεν κρίνω ούτε επεμβαίνω, ούτε τοποθετούμαι. Απλά …. Μερικοί θέλουν να βλέπουν τα παιδιά τους δυστυχισμένα, μόνα, αποξενωμένα, έρμαια μιας σκοτοδίνης που προκαλείται από παιδιά χωρίς ενδιαφέροντα και χώρος ουσία για να ζήσουν. Δηλαδή παιδιά επικίνδυνα όχι μόνο για την χώρα και το έθνος που μεγαλώνουν αλλά προπαντός για τον ίδιο τον εαυτό τους.

Οκ λοιπόν.

Ένταξη λοιπόν… Δείτε τα παιδιά σας έτσι. Άφήστε τα να ωριμάσουν στην πιό όμορφη και δημιουργική ηλικιας τους απο αυτα που μαθαινουν στα κινητά και τα τάμπλετ, σκυφτά, καπουριασμένα, αποξενωμένα απο τον πραγματικό κόσμο και χαμένα σε ένα περιβάλλον ψεύτικο, ανεξέλεκτο και επικινδυνο. Δείτε ετσι αντί να τα βλέπεται να τρέχουν γεμάτα υγεία, να χαμογελούν, ναι διασκεδάζουν να αγωνίζονται με «νοῦς ὑγιής ἐν σώματι ὑγιεῖ»

Δείτε έτσι αντί το πιο σπουδαίο από όλα που πρέπει να κάνουν τα παιδιά. ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ. Αναρωττιέμαι... η καλύτερα εσείς αναρωτιέστε ποτέ, κάνοντας μια καταγγελία να σταματήσουν να παίζουν ... τι δίδαγμα τους μεταφέρετε ως μεγάλοι για να θυμούνται και να πράτουν αύριο και αυτά ως μεγάλοι και ριμοι άνθρωποι;

Κρίμα… Μεγάλο κρίμα.

Παναγιώτης Κουλουμπής

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares