Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2022 09:57

Για τον Πύργο Ηλείας αναχωρεί η αποστολή της Α.Ε. Μυκόνου

Για τον Πύργο Ηλείας αναχωρεί σήμερα το μεσημέρι η αποστολή της Α.Ε. Μυκόνου για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανηλειακό στο πλαίσιο της 2η αγωνιστικής της Γ' Εθνικής.

Ο Βαγγέλης Βλάχος έχει λευκό απουσιολόγιο καθώς όλοι οι παίκτες είναι πλέον στη διάθεσή του. Η ομάδα θα κάνει αύριο Σάββατο την τελευταία της προπόνηση πριν το ματς που θα γίνει το πρωί (11.00 π.μ.) της Κυριακής. Διαιτητής ορίστηκε ο κ. Απόστολος Καυκάς με επόπτες τους κ.κ. Ηλία Μπουρίκα και Χρυσοβαλάντη Μπουρίκα.

Η γυναικεία ομάδα της Α.Ε. Μυκόνου θα δώσει την Κυριακή το μεσημέρι (3.00 μ.μ.) στην Άνω Μερά το πρώτο της παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής με αντίπαλο τον Ιάσονα Ιλίου. Η διαιτητική τριάδα ορίστηκε να είναι οι Ρούσσος, Βαρθαλίτης και Γρυπάρης.

Τέλος στο μπάσκετ ο Α.Ο. Μυκόνου θα αγωνιστεί την Κυριακή στις 13.30 με τον Ηλυσιακό του Αντώνη Φώτση στο κλειστό των Ιλισίων. Ο Γιάννης Τζήμας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Γιώργο Διαμαντάκο σε αντίθεση με τον Άγγελο Τσάμη που αναμένεται να χρησιμοποιηθεί μετά από αρκετό καιρό, αφού ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares