Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 17:23

Πάνοπλη η ΑΕ Μυκόνου στο αυριανό ματς με τον Πανγυθεατικό

Με πρωινή προπόνηση ολοκλήρωσε το Σάββατο την προετοιμασία της η Α.Ε. Μυκόνου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Πανγυθεατικό στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής.

Το παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 15.00 στο γήπεδο του Κόρφου, θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό με δεδομένο ότι μέχρι στιγμής η συγκομιδή είναι ένας βαθμός στις πρώτες δυο αγωνιστικές.

Η ομάδα της Μυκόνου δεν θέλει να έχει κι άλλη βαθμολογική απώλεια ειδικά σε εντός έδρας παιχνίδι. Το απολύτως θετικό για τον Βαγγέλη Βλάχο είναι ότι για πρώτη φορά τον τελευταίο μήνα θα έχει όλο το «οπλοστάσιό» του σε ετοιμότητα, αφού στη διάθεσή του είναι και ο Νίκος Βαλαβανόπουλος που δεν αγωνίστηκε στα δυο πρώτα ματς.

Όσον αφορά την παρουσία του κόσμου οι παράγοντες της ομάδας ελπίζουν ότι θα δώσει δυναμικό «παρών» στον Κόρφο προκειμένου να στηρίξει τις προσπάθειες των παικτών της ΑΕΜ να πάρουν το πρώτο φετινό τρίποντο και φυσικά να ατενίζουν το μέλλον με ακόμα περισσότερη αισιοδοξία για την επίτευξη του στόχου που δεν είναι άλλος από τη συντομότερη δυνατή εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία!

ΑΕ Μυκόνου - Πανγυθεατικός (Γ΄Εθνική | 4ος Όμιλος | 3η Αγωνιστική)

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares