Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 20:52

Έσπασε το... ρόδι στις νίκες η Α.Ε. Μυκόνου με αντίπαλο τον Πανγυθεατικό

Άνοιξε λογαριασμό στις νίκες για φέτος η Α.Ε. Μυκόνου στη Γ' Εθνική! Με το πρώτο τρίποντο που πήρε μετά την επικράτηση με 2-1 επί του Πανγυθεατικού ανέβηκε βαθμολογικά και ελπίζει σε ακόμα καλύτερο μέλλον!

Ο Βαγγέλης Βλάχος παρέταξε την ομάδα του με καθαρά επιθετικογενές σχήμα από το ξεκίνημα. Με Νίκο Βαλαβανόπουλο στην κορυφή της επίθεσης αλλά και τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο σε ρόλο χαφ έδειξε από νωρίς τις προθέσεις του.

Έτσι μόλις στο 7' η  ΑΕΜ προηγήθηκε με τον Νίκο Τράκα που εκμεταλλεύτηκε άριστα μια κάθετη μπαλιά και με άψογο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καβαλιώτη και έκανε το 1-0.

Στη συνέχεια οι παίκτες του Γυθείου προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση χωρίς όμως να καταφέρουν να γίνουν απειλητικοί. Αντιθέτως μάλιστα η ΑΕΜ ήταν πραγματικά φωτιά σε κάθε επίθεση.

Έτσι στο 26' ο Βαλαβανόπουλος από πολύ καλή θέση έκανε το σουτ αλλά απέκρουσε εντυπωσιακά ο αντίπαλος τερματοφύλακας, ενώ στο 35' ο ίδιος παίκτης με πλασέ έστειλε την μπάλα λίγο άουτ, Δυο λεπτά αργότερα όμως ο Πινέιρο βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο και με πλασέ σε εστία έκανε το 2-0 βάζοντας για τα καλά τις βάσεις για την τελική επικράτηση!

Στην αμέσως επόμενη φάση μάλιστα αν ο Σπυρόπουλος που είχε περάσει και τον Καβαλιώτη είχε προλάβει να πλασάρει πριν οι αμυντικοί προλάβουν να διώξουν σε κόρνερ θα είχε σκοράρει και θα είχε δώσει διαστάσεις θριάμβου από το πρώτο ημίχρονο κιόλας!

Στο δεύτερο μέρος και έχοντας τον αέρα υπέρ της η Α.Ε. Μυκόνου έκανε καλή διαχείριση του υπέρ της σκορ και απείλησε με εκτέλεση φάουλ του Πινέιρο στο 64' που απέκρουσε ο Καβαλιώτης.

Στο 80' ήρθε η μείωση του σκορ με κεφαλιά του Ζορμπά που εκμεταλλεύτηκε μια άστοχη έξοδο του Ντούνη μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπουρελάκου.

Παρά το 2-1 όμως η ΑΕΜ δεν κινδύνευσε με ισοφάριση, ενώ έχασε και μια καλή ευκαιρία στο 83' με κεφαλιά του Μαντζανά που πέρασε μόλις άουτ.

Το τελικό σφύριγμα του κ. Κορωνιά βρήκε την Α.Ε. Μυκόνου νικήτρια με 2-1 βάζοντας έτσι τους πρώτους τρεις πόντους νίκης στο... σακούλι της!

Α.Ε. ΜΥΚΟΝΟΥ (Βλάχος): Ντούνης, Ράγια (85' Αγγέλης), Κέμπε (85' Λεσάι), Μαντζανάς, Αρκούδας, Τράκας, Ζγκούρι, Μουρίκι, Βαλαβανόπουλος (65' Γιαννόπουλος), Πινέιρο (76' Αχείμαστος), Σπυρόπουλος

ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ (Μανιάτης): Καβαλιώτης, Πετρόπουλος (56' Μπουτσικάρης), Κωστάκος (70' Πραστός), Αναστασάκος, Μπουρελάκος, Κουρτέσης (56' Διαμαντάκος), Μανωλάκος (70' Κουτσιουμάρης), Μπερδούσης (75' Κακούρος), Γιαννόπουλος, Κοκκινάκης

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares