Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022 19:42

Προετοιμάζεται με αισιοδοξία εν όψει Ερμιονίδας η ΑΕ Μυκόνου

Σε ρυθμούς... Ερμιονίδας κινείται πλέον η Α.Ε. Μυκόνου ενόψει της προσεχούς αναμέτρησης με την ομάδα από το Κρανίδι Αργολίδας την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου.

Μια ομάδα που είναι αήττητη τις τρεις πρώτες αγωνιστικές και διαθέτει ένα κορμό παικτών ίδιο από την περσινή περίοδο, όταν βρισκόταν και πάλι στον ίδιο όμιλο με τη μυκονιάτικη ομάδα.

Το δίδυμο της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΜ Παχατουρίδης και Βλάχος ανέβασαν την Τετάρτη τον βαθμό δυσκολίας στην προπόνηση δίνοντας βάρος τόσο σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης όσο και στην τακτική.

Μετά τη νίκη επί του Πανγυθεατικού στο στρατόπεδο της Α.Ε. Μυκόνου επικρατεί ένα κλίμα αισιοδοξίας για ανάλογη συνέχεια γνωρίζοντας βέβαια ότι η αποστολή απέναντι στην Ερμιονίδα μόνο εύκολη δεν θα είναι.

Το ευχάριστο είναι ότι όλοι οι παίκτες πήραν μέρος κανονικά στη σημερινή προπόνηση κάτι που ικανοποίησε φυσικά και την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Το ματς της Κυριακής θα ξεκινήσει στις 15.00, ενώ διαιτητής ορίστηκε ο Θεόφιλος Δημητρακόπουλος με επόπτες τους Ιορδάνη Μημίδη και Πέτρο Ρούσσο. Και οι τρεις τους ανήκουν στον Σύνδεσμο Αθηνών!

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares