Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2022 10:41

Δύο στα δύο ο ΑΠΣ Κύθνου που οδηγεί την κούρσα στον 2ο όμιλο [pics-vid]

Ο ΑΠΣ Κύθνου επικράτησε με 3-1 του ΑΟ Πάρου εντός έδρας για την 5η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β' Κατηγορίας και έμεινε μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΠΣ Κύθνου μπήκε πολύ δυνατά, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες, με τρεις από αυτές να μετατρέπονται σε γκολ.

Στο δεύτερο μισό η ομάδα της Πάρου, συνήλθε από το δύσκολο ταξίδι που είχε για να φτάσει στη Κύθνο με σκάφος και ισορρόπησε το παιχνίδι, έχοντας τον έλεγχο. Το μόνο που κατάφερε όμως η ομάδα του Δημήτρη Τριανταφυλλάκου ήταν να μειώσει το σκορ.

Ο Γράψας άνοιξε το σκορ στο 11 και στο 15' σημείωσε και το 2-0, με τον Μαρτίνο Γ. να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0 στο 43', ενώ η ομάδα της Πάρου μείωσε στο 55' με τον Πούλιο σε 3-1.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο ΑΠΣ Κύθνου οδηγεί την κούρσα στον όμιλο με δύο νίκες και είναι το φαβορί για πρόκριση στην επόμενη φάση

Διαιτητές: Δημητρακόπουλος, Γκούμας, Γαρδέρης

ΑΠΣ Κύθνου (Λυριτζής): Βλαστάρης, Μπακογιάννης, Γονιδάκης, Λαρετζάκης, Ψάρρας Φ., Ηλίου, Ψάρρας (71 Αλαφούζου) Δ., Γράψας (90' Λαρετζάκης), Γονίδης Ε. (46' Λαρετζάκης Γ.), Μαρτίνος Αθ., Φιλιππαίος Π. (88' Παπαμακάριος)

ΑΟ Πάρου (Τριανταφυλλάκος): Νιοπάου, Χάλκο (88' Ζέλα), Κριτσινης, Αποστολοπούλου, Βοσινάκης, Μπέτσας (75' Μπίμπα), Δαφερέρας, Πούλιος, Παντελαίος (88' Διακάτος), Μούρπας, Αλιφέρης (88' Μαραγκουδάκης)

Το γκολ του Γιώργου Μαρτίνου που έκανε το 3-0

 

 

 

Το γκολ του Γιώργου Μαρτίνου που έκανε το 3-0 στο Α.Π.Σ Κυθνου - Α . Ο . Π Α Ρ Ο Υ

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2022

 

Α.Π.Σ Κυθνου - Α . Ο . Π Α Ρ Ο Υ

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2022
Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares