Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2022 18:23

Πέρασε αλώβητος και από το Φιλώτι ο Πανθηραϊκός

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης στις αποσκευές του που τον διατηρούν αήττητο, στην κορυφή της βαθμολογίας επέστρεψε από τη Νάξο ο Πανθηραϊκός, που έπειτα από ένα πολύ όμορφο ματς που έγινε το πρωί της Κυριακής(4/12), επικράτησε του ΑΜΣ Φιλωτίου με 2-5.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, αφού μόλις στο 2’ ο Καλαμάτας με μακρινή μπαλιά βρήκε τον Λιονέλ Κράσι, ο οποίος πρόλαβε την έξοδο του Ψαρρά και πέτυχε το 0-1.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Παπαβασιλείου με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το 0-2, δίνοντας σημαντικό προβάδισμα νίκης στον Πανθηραϊκό.

Στο 26’ ο Φέγγης με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το 0-3, ενώ με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού ο Λιονέλ Κράσι με σουτ μέσα από την περιοχή έπειτα από πάσα του Κρεμμύδα έκανε το σκορ 0-4.

Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Χωριανόπουλος, όμως ο Καλαμάτας έπεσε στην αριστερή του γωνία και απομάκρυνε τη μπάλα.

Στο δεύτερο μέρος έγιναν αρκετές αλλαγές με αποτέλεσμα να επηρεαστεί ο ρυθμός του αγώνα. Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-4 στο 77’ με τον Λεγάκη.

Λίγο αργότερα όμως ο Πανθηραϊκός σκόραρε ξανά, με τον Βενιέρη να επιχειρεί μια σέντρα από τα δεξιά και τον Λιγνό με καρφωτή κεφαλιά να γράφει το 1-5. Το τελικό 2-5 σημείωσε λίγο πριν το φινάλε ο Μουστάκης.

Διαιτητής του παιχνιδιού ήταν ο κ. Ζαράνης, με βοηθούς τους κ.κ. Φαν Άακεν και Δεγαΐτα.

Συνθέσεις:

ΑΜΣ Φιλωτίου (Σπαής Νίκος): Ψαρράς, Βασιλάκης, Μουστάκης Ν. , Γρατσίας, Λεγάκης, Χωριανόπουλος, Πολυκρέτης, Μουστάκης Δ. (46' Χότζα), Γρατσίας, Δέτσης (46' Βασιλάκης), Παραράς

Πανθηραϊκός (Δημήτρης Κρεμμύδας): Καλαμάτας (46' Ρούσσος), Καρράς, Μοσχάτος, Κράσι Ε., Σέχου, Φέγγης (46' Φύτρος), Διονυσόπουλος (59' Λλέσι), Παπαβασιλείου, Ζαμπέλης, Κρεμμύδας, Κράσι Λ.(59' Βενιέρης)

Αναπληρωματικοί: Μπάχνα, Μέση, Λιγνός, Τσάνο και Μέμα.

PANTHIRAIKOS STO FILOTI

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares