×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 81

Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2012 11:11

Φιλική νίκη για τους Αγερσανιώτες επι του Φιλωτίου.

PANIGIRIA KYPELLO ASTERAS TRAGAIAS-ANAGENNHSH

Στο γηπεδο του Αγερσανιου, διεξηχθει η φιλικη αναμετρηση μεταξυ του Αγερσανιου και του Φιλωτιου που βρηκε νικητρια την ομαδα του Αγερσανιου με 3-2.

Απο ενα ημιχρονο ειχε η καθε ομαδα.Παρολο που το Αγερσανι ξεκινησε πολυ καλα και στο 1ο 10λεπτο ειχε κατοχη και πολυ καλη κυκλοφορια της μπαλας, οι Φιλοτητες, κατορθωσαν να προηγηθουν με τον Μουστακη στο 17' λεπτο, με σουτ μεσα απο την περιοχη.

Στη συνεχεια το Φιλώτι πήρε τα ηνια του αγωνα και κατάφερε να διπλασιασει τα τερματα του στο 30'με τον Βασιλακη, οταν επειτα απο βαθεια μπαλια του Ψαρρα βγηκε στην πλατη της αμυνας του Αγερσανιου και με εξοχο πλασσε εκανε το 2-0.

Παντως στο 2ο ημιχρονο οι Αγερσανιωτες παρολο τις αναγκαστικες αλλαγες των, Σεμε, Ζηνδρου και Καπαρελη, μπηκαν δυνατα και ισοροπησαν το παιχνιδι, κατορθωνοντας να μειωσουν οταν ο Σαντα κερδισε πεναλτι, στο 50' το οποιο εκτελεσε ευστοχα ο Γ.Ζουλης και μειωσε σε 1-2.

Τα γκολ για την νικη του Αγερσανιου πετυχε ο πολύ καλος χθες Σαντα στο 65' και 72'.

Το Φιλοτι θα μπορουσε να ισοφαρισει, η ακομη να νικησει εαν ο εμπειρος Στρατουρης ευστοχουσε σε 2 ανεπαναληπτα τετ-α-τετ που ειχε με τον αντιπαλο τερματοφυλακα Λουλα,ομως ο 16χρονος γκολκηπερ με εξοχες επεμβασεις εσωσε την εστια του.

Μελανό σημείο του αγώνα ήταν ο τραυματισμός στο γονατο του Σάντα (προερχοταν απο σοβαρο τραυματισμο), ευχες ολων μας ειναι να μην ειναι κατι σοβαρο και ο ποιοτικος ποδοσφαιριστης να επανερθει συντομα στα γηπεδα.

Για το Αγερσανι εκτος απο τον σκορερ Σαντα (2 γκολ,1 κερδισμενο πεναλτι), πολυ καλος ηταν ο 17 χρονος Δ. Καλες εντυπωσεις αφησε και ο  τερματοφυλακας  Λουλας, που έκανε πολλες θετικες ενεργειες.

Ο Μπελεγκου και Ζουλης Γ. οσο ειχαν δυναμεις βοηθησαν.

Απο το Φιλωτι, που έπαιξε με πολλες απουσιες και πολλες αλλαγες στην επαναληψη, πολυ καλος ηταν ο τερματοφυλακας Βασιλακης Μ., που ειχε αψογη καθοδηγηση της αμυνας του και εγκαιρες επεμβασεις.. Αμυντικά καλη παρουσια από τους, Μουστακη Ν. και Μουστακη Α., ενώ στο χωρο του κεντρου δεσποζε ο Βασαλακης.

Επισης για τους Φιλωτιτες διακριθηκαν, ο Στρατουρης, και ο Ευριπιωτης.

Θετικες οι εντυπωσεις για την δουλεια που κανουν οι 2 νεαροι προπονητες Γ.Βασαλακης και Γ.Φακινος, που ηταν πολλα χρονια συμπαιχτες στον Παναξιακο. Οι δυο νεαροι κοουτς κανουν τα πρωτα τους βηματα στους παγκους των δυο ιστορικων σωματειων, αφηνοντας μεχρι στιγμης αριστες εντυπωσεις, με την αψογη δουλεια, που κανουν.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares