Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022 21:24

Πιθανότατα στη Ρόδο το τουρνουά των Μικτών Ομάδων, «τα είπαν» Διακοφώτης και Φρέρης

Ανατροπή των δεδομένων είχαμε αναφορικά με τον τόπο διεξαγωγής των αγώνων του 13ου ομίλου Νήσων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, όπου αγωνίζονται και οι Μικτές Ομάδες Κ14 και Κ16 της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Η λύση της Αθήνας δεν φαίνεται να προχωρά, καθώς προκύπτει πρόβλημα φιλοξενίας και υψηλού κόστους για τις ημερομηνίες που θα διεξαχθεί το τουρνουά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sportcyclades.gr, η ΕΠΣ Χίου και η ΕΠΣ Δωδεκανήσου έσπευσαν να καταθέσουν προτάσεις για την ανάληψη της διοργάνωσης, με την Δωδεκανησιακή Ένωση να ρίχνει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων την καλύτερη και πιο συμφέρουσα για την ΕΠΟ, πρόταση.

Σήμερα, στα γραφεία της ΕΠΟ, στο περιθώριο της συνεδρίασης της Επιτροπής Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών, συναντήθηκαν ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ κ. Διακοφώτης, με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Φρέρη (βλ. φώτο), όπου συζήτησαν περαιτέρω λεπτομέρειες, ανάμεσα σε αυτές και το κόστος και τον τρόπο μετακίνησης των ομάδων.

Ο κ. Φρέρης, ανέλυσε πόσο δύσκολο είναι για τις Κυκλάδες να συντονίσει ένα ταξίδι μίας αποστολής στην οποία συμμετέχουν αθλητές από τουλάχιστον οχτώ (8) νησιά. 

Οι δύο άνδρες φαίνεται ότι συμφώνησαν σε όλα, ενώ παρόντες στη συζήτηση ήταν και άλλα μέλη της ΕΠΟ, που επίσης κατανόησαν το πρόβλημα των Κυκλάδων και ενέκριναν άτυπα την πρόταση Διακοφώτη.

Φαίνεται ότι η ΕΠΣ Δωδεκανήσου και ο πρόεδρος της συγκεντρώνουν δίπλα τους αρκετούς επιχειρηματίες και θεσμούς του νησιού της Ρόδου που είναι διατεθειμένοι να βοηθήσουν για την διεξαγωγή του τουρνουά.

Σημειώνουμε ότι, η Ρόδος που διαθέτει άψογες εγκαταστάσεις θα φιλοξενήσει μετά από χρόνια μία τέτοια διοργάνωση, την οποία δικαιούται αναμφισβήτητα.   

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares