Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022 13:13

Τρίτωσε το καλό με το Διαβολίτσι για την ΑΕ Μυκόνου

Η ΑΕ Μυκόνου πέρασε με νίκη με 0-1 από την έδρα του ΑΟ Διαβολιτσίου, πετυχαίνοντας την τρίτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα της Μυκόνου ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, διαχειρίστηκε πολύ καλά το παιχνίδι, σημειώνοντας την πρώτη εκτός έδρας νίκη της φετινής χρονιάς και φτάνοντας παράλληλα τους 10 βαθμούς που την φέρνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αναμένοντας βέβαια και τα άλλα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής.

Χρυσός σκόρερ για τους Μυκονιάτης ήταν ο Πινέιρο στο 46' του δευτέρου ημιχρόνου, με τη μεγάλη αυτή νίκη να αφιερώνεται στον πρόεδρο Αλέκο Κουκά που ήταν στην εξέδρα του γηπέδου, όπου έσπευσαν μετά τη λήξη ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο προκειμένου να του ευχηθούν.

Το παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο μέρος δεν είχε τις μεγάλες φάσεις,  αφού καταγράφηκε μία στο 9' για την ΑΕΜ, όπου ο Αγγέλης σούταρε με την μπάλα να καταλήγει λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι του Βασιλειάδη και στο  25΄ήρθε η πρώτη απειλή για τους γηπεδούχους, όπου ο Πάγια σούταρε και ο Ντούνης μπλόκαρε.

Η επανάληψη ξεκίνησε με γκολ στο 46' από τον Πινέιρο που έκανε το 0-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Το Διαβολίτσι απάντησε με 1-2 μακρινά σουτ, ενώ προς το τέλος η ΑΕ Μυκόνου πάτησε γκάζι και θα μπορούσε να πετύχει ακόμα ένα τέρμα. Στο 78' καλό σουτ του Βαλαβανόπουλου απόκρουσε με τις γροθιές ο Βασιλειάδης. 

Στο 85' ακόμα μία μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕ Μυκόνου, όταν ο Βαλαβανόπουλος σούταρε και ο Θώδης έδιωξε σχεδόν πάνω στη γραμμή και η τελευταία καλή στιγμή ήταν και πάλι για την ΑΕ Μυκόνου στο 86'όταν ο Ζγκούρι με κοντινό πλασέ είδε τη μπάλα να περνά άουτ.

vlcsnap 00017

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιώργος Παναγιωτάρας με βοηθούς τους Παναγιώτη Κωνσταντόπουλο και Νίκο Λουκά.

ΑΟ Διαβολιτσίου (Παλαμάρας): Βασιλειάδης, Σταματόπουλος, Βελλής, Μπαλόπουλος, Καντάσιος, Σγραβάκος, Πάγια (77' Σάλα), Αλεξανδρής, Μουλιάτος (65' Δημητρίου), Τσιγαρίδης, Ηλιόπουλος

ΑΕ Μυκόνου (Βλάχος-Παχατουρίδης): Ντούνης, Ράγια (69' Αχείμαστος), Κέμπε (69΄Γιαννόπουλος), Μαντζανάς, Αρκούδας, Γράφας, Ζγκούρι (92' Παπιομύτογλου), Μουσελί, Αγγέλης (46' Βαλαβανόπουλος), Πινέιρο (83' Στυλιανόπουλος), Σπυρόπουλος

 

 

Την ήττα γνώρισε σήμερα η ομάδα μας στο Ασπρόχωμα από την ΑΕ Μυκόνου με 1-0.

Δημοσιεύτηκε από ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ (ΑΟΔ) στις Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022

 

 

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση

 

 

 

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares