Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022 09:45

Γεμάτη μαγεία η Χριστουγεννιάτικη επίδειξή από την ομάδα της Ρυθμικής και Αισθητική Γυμναστικής Γυμναστικής της Α.Ε. Μυκόνου

Ομορφιά, χάρη και ένα υπέροχο θέαμα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν στο κλειστό "Παν. Χανιώτη"Μια από την ομάδα της Ρυθμικής Γυμναστικής της Α.Ε. Μυκόνου που πραγματοποίησαν την Χριστουγεννιάτικη επίδειξή τους.

Πραγματικά όσοι παρακολούθησαν το πρόγραμμα των μικρών αθλητριών του συλλόγου μας έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από το θέαμα. Σε ένα κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο η Κατερίνα Γιακουμέλου και τα κορίτσια της έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και απέδειξαν για άλλη μια φορά την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στην Α.Ε. Μυκόνου στο συγκεκριμένο τμήμα. Ένα τμήμα που έχει προσφέρει πολλές διακρίσεις και κάνει κάθε προσπάθεια να τις συνεχίσει.

3

Την παράσταση τίμησαν με την παρουσία του η Εντεταλμένη Πολιτισμού Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, Ελένη Κοντιζά και ο Πρόεδρος του Σωματείου Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Διαμερισμάτων Μυκόνου.

Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα ότι ακόμα και κατά τη διάρκεια των εορτών έχει προγραμματιστεί αποστολή στο εξωτερικό. Έτσι το διάστημα μεταξύ 3-8 Ιανουαρίου 2023 η Κατερίνα Γιακουμέλου με την ομάδα της θα βρεθούν στην Σόφια προκειμένου να πάρουν μέρος σε ένα προπονητικό καμπ που θα πραγματοποιηθεί στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας.

4

2

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares