Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022 19:07

Παρέμειναν ως έχουν οι ποινές για Νηρέα και ΑΕ Πάρου, μειώθηκαν τα πρόστιμα

Μείωση μόνο του χρηματικού προστίμου και κατά τα άλλα επιβολή της τιμωρίας ως έχει αποφάσισε η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ για τις υποθέσεις τον ΑΜΕΣ Νηρέα και της ΑΕ Πάρου μετά την έφεση που άσκησαν οι δύο σύλλογοι της Πάρου στην απόφαση της Π.Ε. της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Συγκεκριμένα, από 3.000€ οι ποινές στους συλλόγους μειώνονται σε 500€, ενώ το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τους προέδρους που καλούνται να καταβάλλουν 500€ έκαστος.

Οι ποινές των μείον 10 βαθμών στην ανδρική ομάδα της ΑΕΠ και την Κ16 του ΑΜΕΣ Νηρέα μένουν ως έχουν, όπως και η απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα χρόνο στους προέδρους Μανώλη Σιφναίο και Βαζαίο Πετρόπουλο.

Αναλυτικά η απόφαση:

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

-Δέχεται τυπικά και εν μέρει κατ’ ουσίαν την έφεση του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «Αθλητική Ένωση Πάρου».
Αναγνωρίζει ότι το σωματείο υπέπεσε στην παράβαση του άρθρου 7 παρ. 1 του ΚΑΠ.
Μεταρρυθμίζει την υπ’ αριθ. 31/2022 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων, ως προς τα χρηματικά πρόστιμα και επιβάλλει στο εκκαλούν σωματείο χρηματικό πρόστιμο 500 ευρώ και στον πρόεδρό του Πετρόπουλο Βαζαίο χρηματικό πρόστιμο 500 ευρώ.

-Δέχεται τυπικά και εν μέρει κατ’ ουσίαν την έφεση του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «Αθλητικός Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Α.Μ.Ε.Σ. Νηρέας».
Αναγνωρίζει ότι το σωματείο υπέπεσε στην παράβαση του άρθρου 7 παρ. 1 του ΚΑΠ.
Μεταρρυθμίζει την υπ’ αριθ. 31/2022 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων, ως προς τα χρηματικά πρόστιμα και επιβάλλει στο εκκαλούν σωματείο χρηματικό πρόστιμο 500 ευρώ και στον πρόεδρό του Σιφναίο Εμμανουήλ χρηματικό πρόστιμο 500 ευρώ.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares