Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2012 22:58

Πανναξιακός: "Έδεσε την άμυνα του με Πετρόπουλο".

PETROPOULOS ME KATSANH

Άλλη μια πολύ καλή μεταγραφική κίνηση, ανακοίνωσε σήμερα ο Πανναξιακός.

PETROPOULOS FASH ME OLYMPIAKOΗ ομάδα της Νάξου προχώρησε στην απόκτηση του Γιώργου Πετρόπουλου, ο οποίος έχει υπάρξει στο παρελθόν συμπαίκτης με τον Χρήστο Αριανούτσο, στους νέους του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι ο 20χρονος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στις Εθνικές ομάδες νέων και παίδων, με αποκορύφωμα την κλήση του στην Εθνική U19, το 2010, όπου μαζί με άλλους πέντε παίχτες του Ολυμπιακού (Γιάννης Ποτουρίδης, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Σταμόγιαννος, Γιώργος Νικλητσιώτης, Κώστας Κοτσαρίδης), οι οποίοι καλέστηκαν να φορέσουν τα γαλανόλευκα εν όψει του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ο Πατρινός ποδοσφαιριστής, που στην ομάδα θα αγωνίζεται ως μικρός), αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μπακ, αλλά και του στόπερ.

Την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ Γλυφάδας στο πρωτάθλημα της Football League 2, όπου είχε πάει ως ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

Οι φίλαθλοι του Πανναξιακού θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν το νέο απόκτημα της ομάδας τους στον αυριανό φιλικό του Πανναξιακού, κόντρα στον Αχαρναϊκό στις 18.00 στο ΔΑΚ Νάξου.

PETROPOULOS FANELA

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares