Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2022 20:04

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό με «πεντάρα» στον Αστέρα Τρίπολης

Μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ολυμπιακός έπρεπε οπωσδήποτε να νικήσει τον Αστέρα Τρίπολης παρουσιάζοντας βελτίωση στην απόδοσή του και η αλήθεια είναι ότι πέτυχε αυτά που ήθελε, αφού με γκολ των Μπιέλ, Χάμες, Μπακαμπού, Γκάρι Ροντρίγκες και Μασούρα πήρε πολύ εύκολη νίκη με 5-0.

Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν στο παιχνίδι ακριβώς όπως ήθελε ο Μίτσελ. Με γκολ από νωρίς δηλαδή, αφού στο 4′ ο Εμβιλά έκλεψε και ο Φορτούνης πέρασε ωραία την κάθετη πάσα για τον Μπιέλ, ο οποίος πλάσαρε όπως έπρεπε για να κάνει το 1-0.

Ιδανικό ξεκίνημα, με λίγα λόγια, για την ομάδα του Μίτσελ, ιδανική όμως θα μπορούσε να είναι και η αντίδραση των φιλοξενούμενων, οι οποίοι στο 8′ είχαν τεράστια ευκαιρία για να ισοφαρίσουν αλλά ο Μπαράλες δεν νίκησε εξ επαφής τον Πασχαλάκη, ο Κρέσπι στη συνέχεια σούταρε στο δοκάρι και ο Ντομίνγκεθ αμέσως μετά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Πραγματικά πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα, ο οποίος από εκεί και πέρα δεν κατάφερε να γίνει απειλητικός. Κατάφερνε, όμως, να μην απειλείται κιόλας, αφού ο Ολυμπιακός είχε μια μάλλον ανούσια υπεροχή. Πριν το τέλος του ημιχρόνου όμως και συγκεκριμένα στο 35′ είχε και την ουσία, φτάνοντας στο 2-0 με το δυνατό σουτ του Χάμες.

Οι Πειραιώτες, όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, είχαν ήδη βάλει βάσεις νίκης και από εκεί και πέρα στο δεύτερο ημίχρονο διαχειρίστηκαν σωστά την κατάσταση, κλειδώνοντας οριστικά το τρίποντο στο 68′: Πίεση ψηλά, λάθος της άμυνας, ο Χάμες έδωσε στον Μπακαμπού και αυτός προ κενής εστίας επέστρεψε στα γκολ για το 3-0.

Σκορ που θα μπορούσε να ανέβει κι άλλο στη συνέχεια αφού οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν να πιέζουν ψηλά και απείλησαν στο 76′ με το σουτ του Μαρσέλο εντός περιοχής που έφυγε άουτ, για να έρθει όντως, τελικά, το 4-0 στο 84′ με τον Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος ήταν εκεί που έπρεπε μετά την απόκρουση του Παπαδόπουλου στο σουτ του Μπιέλ.

Και αφού έβαλε γκολ, στο 90′ είπε να… γράψει και ασίστ στη στατιστική του, κάνοντας ωραία ενέργεια και σέντρα για το 5-0 από την κεφαλιά του Μασούρα, για να ολοκληρωθεί έτσι το παιχνίδι με τον καλύτερο τρόπο για τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Oλυμπιακός: Πασχαλάκης, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ (71′ Μαρσέλο), Ινμπόμ Χουάνγκ, Εμβιλά (80′ Σαμασέκου), Φορτούνης (63′ Γκάρι Ροντρίγκες), Μπιέλ, Χάμες (71′ Μασούρας), Ελ Αραμπί (63′ Μπακαμπού).

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Τασουλής (60′ Ριέρα), Ντομίνγκεθ, Τιλίκα (60′ Σανταφέ), Μπαρτόλο (46′ Γκαρντάφσκι), Άλβαρες, Κρέσπι, Μπαράλες (72′ Μπερτόλιο).

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares