Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2012 01:27

Αναγέννηση: Φιλική νίκη και με Τραγαία.

agersani-tragaia fash

Ακομα μια επιτυχια για την νεανικη ομαδα του Γ.Φακινου, που χθες νικησε στο 2ο φιλικο παιχνιδι που εδωσε στο Αγερσανι, τον Αστερα Τραγαιας με 2-0.

Απο τη μια η εμπειρη ομαδα της Τραγαιας, με αρκετες δυνατες μεταγραφες απο τον Παναξιακο (Αγγελης, Λυμπερτας, Κουφοπουλος, Πολυκρετης), ειχε πολλες απουσιες, δειχνοντας όμως, οτι ειναι ακομα ανετοιμη και θελει πολυ δουλεια ωστε να ρολαρει.

Στην αλλη πλευρα το Αγερσανι ειχε αρκετες απουσιες και επαιξε με πολλους πιτσιρικαδες στη συνθεση του, δειχνοντας ομως, ότι γινεται πολυ καλη δουλεια απο τον νεαρο προπονητη Γ.Φακινο, πραγμα που εχει φερει ηδη καρπους.

Το Αγερσανι προηγηθηκε στο 10', οταν επειτα απο βαθεια μπαλια του Mπελεγκου οι αμυντικοι της Τραγαιας, δεν συνεννοήθηκαν σωστά με τον τερματοφυλακα τους και ο επερχομενος Καρπουζης με κοντινο πλασσε εκανε το 1-0.

Οι Αγερσανιωτες συνεχισαν να πιεζουν, αλλα φανηκαν αστοχοι στη τελικη προσπαθεια.

Απο την αλλη πλευρα οι της Τραγαιας εχασαν μεγαλη ευκαρεια να ισοφαρισουν στο 25' οταν ο Καπι επιασε δυνατο σουτ και ο 16χρονος τερματοφυλακας Λουλας απεκρουσε εντυπωσιακα, στη συνεχεια η μπαλα στρωθηκε στον Λυμπερτα, ο οποιος πλασαρε σε κενη εστια, αλλα ο Λουλας με εξοχη δευτερη αποκρουση εδειωξε την μπαλα σε κορνερ.

Στο Β'ημιχρονο η αποδοση των 2 ομαδων επεσε, αφου βρισκομαστε στην περιοδο προετοιμασιας.

Παντως το Αγερσανι διατηρησε την πρωτοβουλια των κινησεων δημιουργοντας αρκετες ευκαρειες και σε μια απ' αυτες στο 60' επειτα απο εξοχη πασα του Μπακαλου, ο Ζουλης Γ. με τεχνικο διαγωνιο πλασσε εκανε το τελικο 2-0.

Απο την ομαδα του Αγερσανιου εκτος του Λουλα, που ηταν για άλλη μια φορα πολυ θετικος, καλα πηγε ολη η αμυντικη γραμμη, ο Μπελεγκου και ο Ζουλης Γ. στο κεντρο, ενώ και οι, Καρπουζης με τον Μπαλατζια στην επιθεση.

Απο την Τραγαια κορυφαιος ηταν ο τερματοφυλακας Πογια, ενώ προσπαθησαν αλλα φανηκαν ανετοιμοι οι υπολοιποι.

Ο μοναδικος, που διασωθηκε ηταν ο Καπι στο Α' ημιχρονο και ο Κουφοπουλος στο Β'.
Συνθεσεις
ΑΓΕΡΣΑΝΙ(Γ.ΦΑΚΙΝΟΣ): 1.ΛΟΥΛΑΣ Μ. 2.ΧΟΤΖΑ Γ. 3.ΣΕΜΕ Κ. 4.ΚΑΠΑΡΕΛΗΣ Π. 5.ΖΗΝΔΡΟΣ Ε. 6.ΛΙΚΑ Δ.(ΣΑΝΤΕ Β.) 7.ΜΠΑΛΑΤΖΙΑΣ Λ. 8.ΖΟΥΛΗΣ Γ. 9.ΜΠΑΚΑΛΟΣ Κ. 10.ΜΠΕΛΕΓΚΟΥ Ε. 11.ΚΑΡΠΟΥΖΗΣ Ν.
ΤΡΑΓΑΙΑ (Ν.ΒΛΗΣΙΔΗΣ): 1.ΠΟΓΙΑ 2.ΤΟΥΛΟΥΠΗΣ(ΠΟΛΥΚΡΕΤΗΣ) 3.ΑΛΙΜΠΕΡΤΗΣ 4.ΒΟΥΤΣΙΝΟΣ 5.ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ (ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΣ) 6.ΜΑΡΟΥΛΗΣ 7.ΟΝΑΣΟΓΛΟΥ 8.ΦΡΑΤΖΕΣΚΟΣ 9.ΛΥΜΠΕΡΤΑΣ 10.ΑΓΓΕΛΗΣ 11.ΚΑΠΗ (ΦΡΕΝΤΥ)

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares