Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2023 22:23

Ο Αλμέιδα ανανέωσε με την ΑΕΚ μέχρι το 2028

ΑΕΚ και Ματίας Αλμέιδα «σφράγισαν» την κοινή τους πορεία για πάρα πολλά χρόνια ακόμα καθώς ο 49χρονος Αργεντινός προπονητής έβαλε την υπογραφή του για άλλα τέσσερα χρόνια ανανεώνοντας το συμβόλαιό του με την Ένωση ως το καλοκαίρι του 2028!

Τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Αλμέιδα ήταν απόλυτα ευχαριστημένοι από τη μεταξύ τους συνεργασία μετά από έξι μήνες.

Η τρομερή αγωνιστική βελτίωση της Ένωσης υπό τις οδηγίες του Αργεντινού τεχνικού είχαν ικανοποιήσει απόλυτα τον Δημήτρη Μελισσανίδη και όλους τους ιθύνοντες των κιτρινόμαυρων, ενώ και από την πλευρά του ο ίδιος ο «Πελάδο» ήταν πολύ ευχαριστημένος από τον τρόπο λειτουργίας του κλαμπ και ό,τι του παρέχει.

Υπό αυτό το πρίσμα ήταν πολύ εύκολο για τις δύο πλευρές να φτάσουν σε συμφωνία, η οποία επικυρώθηκε στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η ομάδα ενόψει της ρεβάνς Κυπέλλου με την Κηφισιά.

Παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη και των συνεργατών του Αλμέιδα, ο Αργεντινός προπονητής έβαλε την υπογραφή του ως το καλοκαίρι του 2028, υπογράφοντας νέο τετραετές συμβόλαιο.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με τιμή, χαρά και υπερηφάνεια, ανακοινώνει τη συμφωνία με τον προπονητή μας Ματίας Χεσούς Αλμέιδα για την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2028!

Ο άνθρωπος που μας έκανε ξανά να ανυπομονούμε για κάθε επόμενο αγώνα της ομάδας μας, υπέγραψε ένα συμβόλαιο ζωής, ένα συμβόλαιο καρδιάς, για να ζήσουμε και πάλι όλοι μαζί μέρες δόξας και μεγαλείου της ΑΕΚ!

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares