Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023 22:54

Από τον ΑΟ Πύργου στην Αγία Παρασκευή ο Μάρκος Φύτρος

Έπειτα από δώδεκα ολόκληρα χρόνια διαφορετικών διαδρομών, έφτασε η ώρα για την Αγία Παρασκευή και τον Μάρκο Φύτρο να ανταμώσουν ξανά!

Η διοίκηση της «Σάντα» ήρθε σε συμφωνία με τον Φύτρο, ο οποίος διαθέτει την εμπειρία και να συμβάλει τα μέγιστα στην προσπάθεια που θα γίνει μέχρι το τέλος της σεζόν για εξασφάλιση της παραμονής στη Γ'Εθνική.

Μπορεί, εδώ στις Κυκλάδες να γνωρίζουμε τον Μάρκο Φύτρο από την τεράστια συμβολή που είχε στις ομάδες της Σαντορίνης, όμως ο 36χρονος άσος είχε συνδέσει το όνομά του με την ομάδα της Αγ. Παρασκευής σε μερικές από τις καλύτερες στιγμές της ιστορίας της, στην προηγούμενη παρουσία της στις εθνικές κατηγορίες.

Τον Ιανουάριο του 2011 ο Φύτρος μεταγράφηκε στη Θήβα για ένα εξάμηνο, ακολούθησε μία σεζόν στον Άγιαξ Ταύρου, για να επιστρέψει το καλοκαίρι του 2012 στον τόπο του, τη Σαντορίνη, όπου παράλληλα με την επιχειρηματικότητα του αγωνίστηκε σε Θύελλα Καμαρίου (4 σεζόν), Πανθηραϊκό (4 σεζόν) και ΑΣ Σαντορίνης 2020 (1 σεζόν).

Τελευταία του ομάδα στο νησί του ήταν ο ΑΟ Πύργου, με τη φανέλα του οποίου αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Κυκλάδων.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares