Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023 15:45

Ανεβάζει ρυθμούς η Α.Ε. Μυκόνου ενόψει Ιάλυσου

Η Α.Ε. Μυκόνου μετά από μια εβδομάδα μακριά από τη βάση της καθώς έδωσε δυο πολύ δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια με Πυλί Κω και Πανιώνιο, επέστρεψε και ξεκίνησε την προετοιμασία της για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ιάλυσο στο γήπεδο του Κόρφου.

Ένα παιχνίδι στο οποίο η ΑΕΜ θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες μετά τις δυο συνεχόμενες ισοπαλίες σε Κω και Νέα Σμύρνη ώστε να διατηρηθεί στα ψηλά της βαθμολογίας.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης και εκρηκτικότητας με όλους τους παίκτες να δίνουν το παρών και να ανεβάζουν... στροφές μετά την εξαιρετικά κουραστική προηγούμενη εβδομάδα.

Το ευχάριστο για τους Βλάχο -Παχατουρίδη είναι το γεγονός ότι οι Ζγκούρι και Κέμπε είναι και πάλι στη διάθεσή τους αφού στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο εξέτισαν την ποινή της μια αγωνιστικής λόγω καρτών που είχαν συγκεντρώσει.

Με λευκό απουσιολόγιο λοιπόν θα συνεχιστεί η προετοιμασία για το ματς με την ομάδα της Ρόδου, το οποίο είναι και κομβικής σημασίας καθώς μετά από αυτό ακολουθούν δυο συνεχόμενες εξαιρετικά δύσκολες αποστολές στην Πελοπόννησο με ομάδες που «καίγονται» για βαθμούς όπως είναι ο Παναργειακός και ο Αίας Γαστούνης.

Διαιτητής στον αγώνα της Κυριακής (14.00) στον Κόρφο ορίστηκε να είναι ο Σπύρος Νικολάου με βοηθούς τους Σωτήρη Τζάνη και Νικόλαο Τζέλο.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares