Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2023 23:20

Με τιμητικές βραβεύσεις η ετήσια χοροεσπερίδα του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου [pics-vid]

Στο κέντρο διασκέδασης «Ζωζεφίνα» στον Γαλησσά πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023 η ετήσια χοροεσπερίδα του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου.

Οι περσινοί πρωταθλητές Κυκλάδων φόρεσαν τα γιορτινά τους και διασκέδασαν μαζί με τον κόσμο μέχρι το πρωί. Στο μεγάλο γλέντι του συλλόγου κληρώθηκαν πολλά και πλούσια δώρα, ενώ παράλληλα τιμήθηκαν άνθρωποι του αθλητισμού και οι χορηγοί της ομάδας.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν «επώνυμα» πρόσωπα της πολιτικής και του αθλητισμού. Χαιρετισμό στον κόσμο απεύθυνε ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Λεονταρίτης, ο υπεύθυνος αθλητισμού του Δήμου Σύρου Ερμούπολης Γιάννης Βρούτσης, ο Κοινοτάρχης Άνω Σύρου Πέτρος Ραουζαίος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων Ρένος Φρέρης, ο εκπρόσωπος της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Νίκος Σκευοφύλακας, ενώ στην εκδήλωση το παρών έδωσε και ο Περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Νοτίου Αιγαίου και υποστράτηγος κ. Γιώργος Μιχαλόπουλος.

Η ομάδα τίμησε τον μεγάλο της χορηγό την ΟΝΕΧ, με την τιμητική πλακέτα να παραλαμβάνει ο κ. Χριστοδούλου για λογαριασμό του κ. Ξενοκώστα και κ. Σαββίδη. Την βράβευση έκανε ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Ζιάβρας.
Παράλληλα τιμητική πλακέτα παραδόθηκε στους μεγάλους χορηγούς του συλλόγου, BIOCLEAN, WINDOOR PALAMARIS, INSLAND PACKIGING, ΕΡΜΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ, ΆΡΩΜΑ VELORO, GREEN SHIRT, FRANCYS CATERING

Η διοίκηση της Ελλάς Σύρου προχώρησε και σε βραβεύσεις ανθρώπων που έχουν προσφέρει τα μέγιστα στον αθλητισμό. Η ομάδα βράβευσε τον Διαιτητή Στέφανο Κουμπαράκη, την πλακέτα του οποίου παρέλαβε ο πατέρας του Θοδωρής Κουμπαράκης καθώς ο διεθνής διαιτητής είχε οριστεί 4ος στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.

Τιμητική πλακέτα πήρε και ο προπονητής της ομάδας Κώστας Παπαδόπουλος για την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο σε ομάδες Εθνικών κατηγοριών.
Ιστορική βράβευση από Λεονταρίτη… σε Λεονταρίτη

Ο Υπεύθυνος των ακαδημιών της Σύρου Ευάγγελος Λεονταρίτης εκ μέρους όλου του Δ.Σ, παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον θείο του Διονύση Λεονταρίτη που είχε διατελέσει πρόεδρος της ομάδας σε παλιές καλές εποχές. Από τις βραβεύσεις δεν θα μπορούσε να λείψει και ο Μιχάλης Λυγνός, που μέχρι και σήμερα παραμένει ο Συριανός ποδοσφαιριστής με την μεγαλύτερη καριέρα στα πρωταθλήματα της Α Εθνικής. Τιμητική πλακέτα παρέλαβε και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Παναγιώτης Παυλόπουλος, με τον σύλλογο να βραβεύει και τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και αρχηγό Στέλιο Μανουδάκη, πατέρα του νυν αρχηγού της ομάδας Κυριάκου Μανουδάκη.

Στο τέλος η ομάδα ευχαρίστησε ονομαστικά όλους τους χορηγούς που έχουν συνδράμει τα μέγιστα στο σύλλογο την φετινή χρονιά. Στην συνέχεια ακολούθησε μεγάλο γλέντι και κληρώσεις με πλούσια δώρα.

325365024 3424957301112893 6949879377222650506 n 768x981xoros1xoros2 1020x525xoros2xoros3xoros4xoros5xoros7xoros9xoros10xoros11

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares