Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 17:23

Παλικαρίσια ισοπαλία (1-1) για την Α.Ε. Μυκόνου μέσα στο Άργος

Στάθηκε... όρθια και στο Άργος! Η Α.Ε. Μυκόνου αν και βρέθηκε να χάνει από τα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα βρήκε τα σωματικά και ψυχικά αποθέματα να ισοφαρίσει σε 1-1 τον Παναργειακό, αποδεικνύοντας ότι φέτος αρνείται να χάσει οπουδήποτε!

Έτσι έμεινε για 9η(!) συνεχόμενη αγωνιστική αήττητη μέσα σε μια δυνατή έδρα και απέναντι σε έναν αντίπαλο που προέρχονταν από δυο συνεχόμενα τρίποντα και ήθελε όσο τίποτα άλλο ένα!
Μάλιστα βρέθηκε από τα... αποδυτήρια σχεδόν να προηγείται αφού ο Χαλκιαδάκης πριν ακόμα συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή και με σουτ στην αριστερή γωνία του Ντούνη έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Αναμφίβολα μια ψυχρολουσία για την ΑΕΜ που προσπάθησε όμως να οργανωθεί χωρίς όμως να έχει καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια με αποτέλεσμα αυτό το 1-0 να μείνει ως το τέλος του ημιχρόνου!
Στην επανάληψη η ΑΕΜ μπήκε αποφασιστικά και μόλις στο 50' έχασε μια μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει. Ο Ζγκούρι πάσαρε στον Βαλαβανόπουλο που ήταν μόνος πλάγια αριστερά μέσα στην περιοχή και σούταρε δυνατά με το αριστερό στέλνοντας την μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Παππά στην εξωτερική πλευρά των διχτύων! Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους δεν μπορούσαν να φτάσουν σε θέση βολής και με το σκο υπέρ τους προσπαθούσαν περισσότερο να διαχειριστούν το αποτέλεσμα που τους έδινε το προβάδισμα.
Όλα αυτά βέβαια ως το 77' όταν ο Ζγκούρι που μετά την έξοδο του Βαλαβανόπουλου πέρασε καθαρά σε θέση φορ βρέθηκε σε μέσα στην περιοχή και πλάγια δεξιά και με ένα εξαιρετικό σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον τερματοφύλακα του Παναργειακού.
Η ψυχολογία ήταν πλέον υπέρ της ΑΕΜ που «πατούσε» καλύτερα και έδειχνε πιο επικίνδυνη όταν έβγαινε μπροστά! Η μοναδική στιγμή που «μύρισε» κίνδυνο για τον Ντούνη ήταν στο 89' όταν ο Καμπεράι έφυγε στην κόντρα και πριν μπει στην περιοχή ανατράπηκε από τον Μαντζανά που αποβλήθηκε για το εσκεμμένο φάουλ πάνω στον σέντερ φορ του Παναργειακού. Παρά την αριθμητική του υπεροχή πάντως οι γηπεδούχοι στα λίγα λεπτά που απέμειναν δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι, με αποτέλεσμα το 1-1 να μείνει ως το τελευταίο σφύριγμα του κ. Καυκά!
Επόμενο παιχνίδι για την Α.Ε. Μυκόνου είναι και πάλι στην Πελοπόννησο και συγκεκριμένα κόντρα στον Αίαντα Γαστούνης το προσεχές Σάββατο!
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Βαζάκας): Παππάς, Πατσιαβούρας, Λιακόπουλος, Σαϊρίνεν, Καπετανάκης, Λίριον, Τσιώλης (74' Ντε Σόουζα), Μαρίνης (54' Σακελλαρόπουλος), Καμπεράι, Χαλκιαδάκης, Τσάνι
ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ (Παχατουρίδης): Ντούνης, Ράγια, Κέμπε, Σπυρόπουλος, Μαντζανάς, Τράκας, Ζγκούρι, Μουρίκι (71' Αχείμαστος), Βαλαβανόπουλος (74' Γιαννόπουλος), Πινέιρο (82' Στυλιανόπουλος), Παπαδόπουλος

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares