Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 16:36

Υποψήφιος Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στις Κυκλάδες ο Γιάννης Πολυχρονάκος

Την ψήφο των κατοίκων των Κυκλάδων θα διεκδικήσει στις επόμενες Βουλευτικές εκλογές ο Γιάννης Πολυχρονάκος.

Το όνομα του Κυκλαδίτη πολιτικού  εντάχθηκε στο ψηφοδέλτιο που ενέκρινε η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής που συνεδρίασε χθες Κυριακή 29 Ιανουαρίου.

Νέος άνθρωπος, με όραμα και όρεξη για την άσκηση ενός μοντέρνου μοντέλου πολιτικής ο Γιάννης Πολυχρονάκος είναι  γνώστης της καθημερινότητας και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των Κυκλάδων.

Ο Γιάννης Πολυχρονάκος θα διεκδικήσει μία θέση στην Ελληνική Βουλή έχοντας υψηλά τα ιδανικά του ήθους, της αλήθειας και του σεβασμού απέναντι σε κάθε άνθρωπο.

Απευθύνομαι στους νησιώτες και στις νησιώτισσες με λόγια της καρδιάς , της ψυχής και της αλήθειας

Ο αν. Τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος Βουλευτής Κυκλάδων κ. Γιάννης Πολυχρονάκος, έκανε την ακόλουθη δήλωση μετά την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ:

‘’ Είναι μεγάλη τιμή να διεκδικείς την ψήφο των πολιτών των Κυκλάδων. Είναι μεγάλη τιμή να δίνεις τη μάχη για το ΠΑΣΟΚ, για τη δημοκρατική παράταξη.

Συναισθάνομαι απόλυτα το βάρος της τιμής και της ευθύνης και θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη αλλά και τα κομματικά όργανα για τη θετική αποτίμηση ως προς το πρόσωπο μου.

Σήμερα θέλω να απευθυνθώ στους συμπατριώτες μου, τους νησιώτες και τις νησιώτισσες. Με λόγια της καρδιάς , της ψυχής και της αλήθειας.

Είμαι ένας νέος άνθρωπος που αγαπά τον τόπο του τις Κυκλάδες και τους ανθρώπους που ζουν στα νησιά μας. Ζω και εγώ σε αυτό τον τόπο , ξέρω τι σημαίνει να ζει κανείς σε ένα νησί μικρό ή μεγάλο, γνωρίζω καλά τα προβλήματα.

Έχω προτάσεις, ιδέες, μεγάλη όρεξη και ενθουσιασμό. Την στήριξη και την εμπιστοσύνη που θα μου δείξουν οι πολίτες των Κυκλάδων , θα την μετατρέψω σε δουλειά, έργα και πράξεις.

Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Ενωμένοι θα δώσουμε τη μάχη μαζί με όλους τους άξιους και ικανούς συνυποψηφίους μου αλλά και με τους πολίτες που στήριξαν και στηρίζουν το ΠΑΣΟΚ.

Με ένα νέο ήθος, με σεβασμό απέναντι σε κάθε άνθρωπο. Πιστεύω στη πολιτική της αλήθειας, στη πολιτική που γίνεται για τον πολίτη.

Οι Κυκλάδες αξίζουν κάτι καλύτερο. Είναι καιρός πλέον η νησιωτική πολιτική να πάψει να είναι καραμέλα και ευχολόγιο. Να γίνει έργο, πράξεις, συγκεκριμένα μέτρα που βελτιώνουν τη ζωή των πολιτών στα νησιά μας.

Θα πάω σε κάθε νησί, θα είμαι κοντά σε κάθε πολίτη, θα είμαι παρών δυναμικά με προτάσεις, με παρεμβάσεις, με ένα δυνατό και καθαρό λόγο.

Όχι μόνο την προεκλογική περίοδο, αλλά και μετά τις εκλογές και κάθε μέρα, κάθε στιγμή. Γιατί η ενασχόληση δεν είναι συγκυριακή αλλά διαρκής και συνεχής.

Αυτό είναι δέσμευση.’’  

POLICHRONAKOS YP      

Τρόποι επικοινωνίας:

Τηλ.: 6938200692

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Viber: Γιάννης Πολυχρονάκος | Κυκλάδες

Facebook: Γιάννης Πολυχρονάκος / @polichronakos

Instagram: Γιάννης Πολυχρονάκος / @giannispolichronakos

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares