Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 23:59

Superleague: Ο Αστέρας νίκησε τον Παναθηναϊκό και τον άφησε δεύτερο!

Ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να βρει γκολ στη μοναδική του καλή φάση στο ματς, ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να σκοράρει με τον Ιωαννίδη στο 86΄’ κι έτσι ηττήθηκε στο “Θ. Κολοκοτρώνης” με 1-0 και να… αποκαθηλωθεί από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στη Super League.

Ο Μπαρτόλο το “χρυσό” γκολ! Με 10 παίκτες για περίπου 60 λεπτά έπαιξαν οι “πράσινοι, μετά την αποβολή του Κουρμπέλη.

Ο Παναθηναϊκός έχασε στην έδρα του Αστέρα τρίπολης με 1-0, ηττήθηκε για δεύτερη σερί αγωνιστική στη Super League και τρίτη σε τέσσερα ματς και είδε την ΑΕΚ να τον προσπερνάει και να τον αφήνει στη δεύτερη θέση και στο -2 και στο +3 από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Τους 21 βαθμούς έφτασαν οι Αρκάδες.

Ο Παναθηναϊκός “πάτησε” καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα του στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης. Όσο περνούσαν τα λεπτά, οι φιλοξενούμενοι είχαν καλύτερη επιθετική παρουσία. Από το καλό σουτ του Πέρεθ (6′) που πέρασε άουτ, μέχρι την καλή αντεπίθεση στο 20′ και την σημαντική παρεμβολή του Καστάνιο, προ του Παλάσιος.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να πιέζει και να κάνει “μικροευκαιρίες” αλλά στο 33′ είχαμε τη φάση που άλλαξε τις ισορροπίες του αγώνα! Ο Δημήτρης Κουρμπέκης αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, για σκληρό μαρκάρισμα στον Καρμόνα και άφησε το “τριφύλλι” με δέκα παίκτες για το υπόλοιπο του αγώνα (την πρώτη την είδε στο 27′ για χτύπημα στο πρόσωπο του Σανταφέ).

Παρά το αριθμητικό του πλεονέκτημα, ο Αστέρας Τρίπολης έδειξε ανίκανος να απειλήσει την εστία του Μπρινιόλι, αλλά και να κρατήσει την μπάλα στην κατοχή του. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς είχε την μπάλα στα… πόδια του (ο Πέρεθ έκανε αρκετή… δουλειά), αλλά δεν μπόρεσε να φτιάξει κάποια καλή φάση.

Το παιχνίδι όχι μόνο δεν μπόρεσε να πάρει καλό ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά είχε και αρκετά μαρκαρίσματα που συνοδεύτηκαν με κάρτα. Έστω και με δέκα παίκτες, ο Παναθηναϊκός έδειξε πιο ικανός να επιτεθεί από τους γηπεδούχους.

Οι δυο προπονητές προχώρησαν σε αλλαγές, με τον Γιοβάνοβιτς να ρίχνει στο ματς τους Ιωαννίδη και Μαντσίνι, “φρεσκάροντας” έτσι μεσοεπιθετικά της ομάδα του. Το ματς όμως δεν είχε σημαντική βελτίωση. Ο παναθηναϊκός συνέχισε να έχει καλύτερη αλλά ακίνδυνη εικόνα. Οι κίτρινες κάρτες συνέχισαν να βγαίνουν από τον διαιτητή Τζήλο, ενώ στο 75′ είχαμε και το καλό σουτ του Παλάσιος (πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι η μπάλα).

Τελικά, εκεί που όλα έδειχναν πως το ματς κυλάει σε ένα βαρετό 0-0 ήρθε η φάση του 80′. Ο Σίτο έκανε την ενέργεια από τα αριστερά, έβγαλε τη σέντρα και ο Μπαρτόλο με σκροπ σουτ στην κίνηση εκτός περιοχής έκανε το 1-0. στην αμέσως επόμενη φάση, ο Κλεϊνχέισλερ του Παναθηναϊκού μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά και σούταρε όμως η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 86′ ο Παναθηναϊκός “άγγιξε” την ισοφάριση! Ο Ιωαννίδης βρέθηκε στο τετ-α-τετ με τον Παπαδόπουλο μετά από εκτέλεση φάουλ, σούταρε και ο τερματοφύλακας του Αστέρα απέκρουσε διατηρώντας το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares