Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2023 18:07

Η ΑΕ Μυκόνου πήρε τη νίκη απέναντι στη Ρόδο και... πάτησε κορυφή!

Μία ακόμα σημαντική νίκη πήρε η Α.Ε. Μυκόνου απέναντι στον Α.Σ. Ρόδου με σκορ 3-0, παίζοντας φυσικά και πολύ ωραίο ποδόσφαιρο.

Οι Μυκονιάτες μπήκαν δυνατά στον αγώνα από το 1ο λεπτό του αγώνα καθώς πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήταν στο 20ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πινέιρο.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 26' όπου μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Σπυρόπουλος έπιασε τη κεφαλιά βάζοντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ με 1-0.

Στο 2ο ημίχρονο οι Ροδίτες μπήκαν με στόχο να ισοφαρίσουν, με την πιο χαρακτηριστική ευκαιρία να είναι στο 63' με κεφαλιά του Μάγκα μετά από εκτέλεση φάουλ του Νικολόπουλου.

Η πολύ καλή αμυντική λειτουργεία της Μυκόνου κράτησε στο ''0'' στην άμυνα και μάλιστα κατάφερε να σκοράρει στο 92΄ με πλασέ του Οικονομίκου που έκανε το 2-0 και με εκτέλεση πέναλτι του Βαλαβανόπουλου, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Παναγιωταράς και βοηθοί οι κ.κ. Μαρκαντωνάτος και Μπακογιάννης

Α.Ε. Μυκόνου (Παχατουρίδης): Ντούνης, Ράγια, Κέμπε, (50' Γιαννόπουλος), Μαντζανάς, Αρκούδας, Τράκας, Ζγκούρι (88' Οικονομίκος), Μουρίκι (80' Στυλιανόπουλος), Παπαδόπουλος, (80' Βαλαβανόπουλος), Πινέιρο (80' Αχείμαστος)

ΑΣ Ρόδος (Σκύβαλος): Μανουσάκης, Τρόκα, Κανταρτζής, Μάγκας, Νικολόπουλος, Βογιατζής Β, Στεργίου (78' Τζαουνάκης), Τσούτσης, Κάμπα, Μουζακίτης (46΄Ροντρίγκεζ), Μπαρμπαρούσης

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares