Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2023 22:20

Γιορτή του ποδοσφαίρου στη Σιφνο... Πανσιφναϊκός - ΑΟ Σερίφου 2-0 [vid-pics]

Και ιστορική μπορεί να χαρακτηριστεί η σημερινή μέρα για τον Πανσιφναϊκό και τον ΑΟ Σερίφου, που επανήλθαν σε επίσημες διοργανώσεις μετά από σχεδόν τρεις μήνες απουσίας λόγω της γνωστής «προσωρινής αποβολής» ελέω μητρώου. 

Μετά από συντονισμένες ενέργειες που έκαναν οι δύο σύλλογοι σε συνεργασία με την ΕΠΣ Κυκλάδων επανέρχονται στην κανονικότητα και μάλιστα ξεκινώντας σήμερα από την 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Μεγάλος νικητής ο Πανσιφναϊκός, που επικράτησε με 2-0, με το γήπεδο της Σίφνου πραγματικά να ζωντανεύει από τον κόσμο και τα παιδιά της Σίφνου που μετά από καιρό είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, επιβεβαιώνοντας όλους εμάς που τονίζουμε πόσο σημαντικό είναι ο ποδόσφαιρο σε αυτά τα νησιά .

Ο Κοράκης άνοιξε το σκορ στο 38' με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ.

Ο Ζάρος στο 80' μετά από φάση διαρκείας και κοντινό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής Δημήτρης Ζιώγας, δήλωσε στον Παναγιώτη Φώσκολο (kaipoutheos.gr)

«Είναι μια μεγάλη επιτυχία σήμερα και καθαρή νίκη κάτω από δύσκολες αγωνιστικές συνθήκες τα παιδιά κατάφεραν και έμειναν ψύχραιμοι και έφεραν αυτό το αποτέλεσμα”

“Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους παικτες μου που όλο αυτό το διάστημα που απείχαν από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις έδειξαν μεγάλη συνέπεια στις προπονήσεις.

Δουλέψαμε πάρα πολύ στις αδυναμίες που είχαμε και σημερα φάνηκε ότι η ομάδα ήταν τακτικά πάρα πολύ καλή και στην αμυντική και στην επιθετική συμπεριφορά, καθαρό μυαλό κια σωστές επιλογές σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Επίσης ευχαριστώ τον κόσμο που κάθε φορά που παίζει η ομάδα μας είτε η αντρική είτε οι ακαδημίες, δίνουν πάντα το παρών κια μας υποστηρίζουν.»

Στο γήπεδο βρέθηκε και ο πρώην προπονητής του Πανσιφναϊκού κος Δημήτρης Λυριτζής ο οποίος επιστρέφοντας στην Κύθνο έπρεπε να μείνει στη Σίφνο μαζί με την αποστολή του ΑΠΣ για να αλλάξουν πλοίο.

Ο κος Λυριτζής είχε συζήτηση με το πρώην δήμαρχο κο Αντρέα Μπαμπούνη, το ΔΣ του Πανσιφναϊκού ενώ παρακολούθησε τον αγώνα μαζί με τον πρόεδρο κο Γιάννη Χουζούρη.

8 6

Διαιτητής: Γρυπάρης | Βοηθοί: Δρόσος - Σαργολόγος

Πανσιφναϊκός (Ζιώγας): Ποργιώτης, Ατσόνιος Φ. (88' Λυκογιάννης), Παπαγγελέτος, Τσέλιος, Σταυριανός Ι., Τρούλλος Α., Κοράκης, Ζάρος, Χουζούρης, Ατσόνιος Α. (44' Φράγκος), Μπαρίμι

ΑΟ Σερίφου: Τσελάμη, Μποφίλιος, Παγιολάρι, Μαγουλάς, Μπούρης, Ρεβίνθης Ν., Λιβάνιος, Παπαδόπουλος, Χαλίλι (65' Ρεβίνθης Κ.), Σκοπελίτης, Γιαννακόδημος (76' Αράπι)

Βίντεο και φωτογραφίες  από το site kaipoutheos.gr

2 153 124 126 87 10

5 108 69 510 4

 

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares