Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023 12:44

Σύνθημα αλλαγής στη Σύρο από τον υπ. Βουλευτή Γιάννη Πολυχρονάκο [vid]

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Κυκλάδων παρευρέθηκε την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου ο υποψήφιος Βουλευτής Κυκλάδων κ. Γιάννης Πολυχρονάκος.

Η κοπή πίτας πραγματοποιήθηκε στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων, στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Σύρου.

Σε αυτή την πολύ ελπιδοφόρα για το ΠΑΣΟΚ εκδήλωση, το παρών έδωσαν ο γραμματεας και τα μέλη της τοπικής οργάνωσης, υποψήφιοι Βουλευτές, πρώην και υποψήφιοι Δήμαρχοι, πρωην Βουλευτες, καθώς και πλήθος κόσμου που δεν ήταν δυνατόν να χωρέσει στην αίθουσα.

Στην ομιλία του, ο Γιάννης Πολυχρονάκος έθιξε πολλά θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα του νησιωτη, παραθέτοντας παράλληλα τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, παραπέμποντας στο πρόγραμμα του κόμματος το οποίο περιέχει μία πολιτική με επίκεντρο πρωτίστως τον άνθρωπο.

Τα ζητήματα που αφορούν τις Κυκλάδες και έχουν υπογραμμιστεί πολλές φορές από τον Γιάννη Πολυχρονάκο τέθηκαν για ακόμη μία φορά από τον ίδιο, παρουσιάζοντας παράλληλα λύσεις που μπορούν να δοθούν μόνο μέσα από ένα συγκεκριμένο - στοχευμένο πρόγραμμα όπως είναι αυτό του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ.

Ενωτικός, ιδεαλιστής και με πολιτικό όραμα για τις Κυκλάδες, στο κλείσιμο της ομιλίας του ο Γιάννης Πολυχρονάκος έδωσε το σύνθημα της αλλαγής λέγοντας: «Ελάτε μαζί μας να δείξουμε τι μπορεί να κάνει το ΠΑΣΟΚ», κερδίζοντας το χειροκρότημα του κοινού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares