Δευτέρα, 01 Οκτωβρίου 2012 14:40

Αήττητος και στα φιλικά [photos]...

PANNAXIAKOS-HLISIAKOS FILIKO

Νίκη με 3-0 για τον Πανναξιακό και στο 3ο επίσημο φιλικό παιχνίδι, με αντίπαλο αυτή τη φορά την ομάδα του Ηλυσιακού, που τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στον 8ο όμιλο του Περιφερειακού πρωταθλήματος.

Η ναξιώτες είχαν κορυφαίο τον Κεμαβόρ (3 γκολ), ενώ πολύ καλά στοιχεία έδειξαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, που πήραν λεπτά συμμετοχής.

Θα τον νικήσει κάποιος;

Μάλιστα θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Πανναξιακός δεν έχει καν δεχτεί τέρμα ακόμα αφού έχει νικήσει κατά σειρά,3-0 τον Αστέρα Μαγούλας (football league 2), 2-0 τον Αχαρναϊκό (football league 2) και 3-0 τον Ηλυσιακό (Δ΄Εθνική), ενώ για να βρει κάποιος την τελευταία ήττα της ομάδας θα πρέπει να ανατρέξει στις 23/3/2012, όπου μια αγωνιστική πριν αναλάβει την τεχνική ηγεσία ο Γιώργος Βλαστός, είχε ηττηθεί από τον Φωστήρα εντός με 1-0.

Η ομάδα του Γιώργου Βλαστού δείχνει ότι, βρίσκετε σε πολύ καλό δρόμο, μιας και ο κρητικός τεχνικός έχει δημιουργήσει ένα αξιόμαχο σύνολο, που μπορεί να πρωταγωνιστήσει στον 9ο όμιλο, όπου θα συμμετέχει.

Στα μέχρι τώρα φιλικά ο Γιώργος Βλαστός έχει χρησιμοποιήσει το σύνολο τον ποδοσφαιριστών, που διαθέτει η ομάδα, πράγμα, που του δίνει την ευκαιρία να δει την κατάσταση, που βρίσκονται όλοι οι παίχτες του, καθώς και να προστατέψει και πολλούς από αυτούς από ανεπιθύμητους τραυματισμούς.

 Το ματς.

Ο Πανναξιακός μπήκε πιο δυνατά και έχασε τις δύο πρώτες καλές ευκαιρίες με τους Τζορμπατζάκη και Καρούση στο 18΄ και 22΄ αντίστοιχα.

Το σκορ άνοιξε με τον Αριανούτσο στο 25ο λεπτό με πέναλτι, που κέρδισε ο Κεμαβόρ.

Το 2-0 σημείωσε ο Κεμαβόρ, όταν στο 35΄ πήρε τη μπάλα από λάθος του Σίσκα προχώρησε και λίγο έξω από τη περιοχή και από δεξιά με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στο αριστερό παράθυρο της εστίας του Μαχαίρα.

3-0 για τον Πανναξιακό στο 50΄ με δράστη και πάλι τον Κεμαβόρ, ο οποίος αυτή τη φορά σκόραρε με το κεφάλι, ύστερα από σέντρα του Καρούση.

Το τελικό 3-0 δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα, καθώς οι ευκαιρίες για τις δύο ομάδες διαδεχόταν η μία την άλλη.

Για τον Ηλυσιακό οι καλύτερες στιγμές ήταν με τον Μασούρα (στο 80ο απέκρουσε στη γραμμή ο Σταυρόπουλος) ενώ στο 88ο η μπάλα μετά το φάουλ του Παπά βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Δηλώσεις Βλαστού.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός του Πανναξιακού Γιώργος Βλαστός είπε:

«Η εικόνα της ομάδας ήταν σαφώς καλύτερη, παρά τις απουσίες κυρίως λόγω συντήρησης και προφύλαξης των παικτών, οι παίχτες που μπήκαν σαν αλλαγές έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό. Παίξαμε αρκετά καλά και είχαμε τις ευκαιρίες να πετύχουμε ακόμη περισσότερα τέρματα. Ελπίζω οι φίλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο να ευχαριστήθηκαν, από το θέαμα και την απόδοση της ομάδας. Η κυκλοφορία της μπάλας ήταν αυτή που νομίζω ότι ξεχώρισε και με ικανοποίηση περισσότερο, το ευχάριστο είναι ότι θα έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα για τις ικανότητές της ομάδας όταν το ρόστερ είναι πλήρης, δηλαδή έχουμε όλους τους παίκτες στο γήπεδο».

Πανναξιακός (Βλαστός): Θέμελης (Θεοδοσιάδης), Πετρόπουλος, Καρμοίρης (Χαμηλοθώρης), Τερόλης, Σταυρόπουλος, Αθανασίου (Κατσάνης), Μπονιάκος (Μπανακάκης), Αριανούτσος, Καρούσης, Τζορτμπατζάκης (Πολυκρέτης), Κεμαβόρ

Ηλυσιακός (Δέδες): Μαχαίρας, Μητσόπουλος, Ιωαννίδης, Σίσκας, Ανδρεαδάκης, Αμανατίδης, Καραπιπέρης, Βασίλος, Κωνσταντίνου, Παπάς, Τσομπανάκης και αγωνίστηκαν οι: Κολοβός, Αγγελίνας, Φίπε, Μασούρας, Παλαντζάς, Κορδοπάης, Παπαδόπουλος

Σε μια εβδομάδα (Σάββατο 6/10), οι δυο ομάδες θα βρεθούν και πάλι αντιμέτωπες, αυτή τη φορά στο γήπεδο του Ηλυσιακού. Οι Πανναξιακοί της Αθήνας θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν για πρώτη φορά από κοντά την ομάδα.


Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares