Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023 17:46

ΠΑΟΚ: Κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης στα… πόδια του Κωνσταντέλια – Ενδιαφέρον από Άρσεναλ, Τσέλσι και Μίλαν [vid]

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας αποτελεί αυτή τη στιγμή το πιο «καυτό» ελληνικό όνομα, με τον 20χρονο άσο του ΠΑΟΚ να έχει τρελάνει την Ευρώπη με τις τρομερές εμφανίσεις του.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έχει τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα και είναι θέμα χρόνου να πάρει μία σπουδαία μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα του εξωτερικού.

Το νέο σόου του στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ προκάλεσε… φρενίτιδα στα ευρωπαϊκά ΜΜΕ, με τις φήμες να θέλουν τον 20χρονο ταλαντούχο ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου του Βορρά να βρίσκεται στα ραντάρ τεράστιων κλαμπ, όπως οι Τσέλσι, Άρσεναλ και Μίλαν.

 

 

Η ιταλική ομάδα εμφανίζεται έτοιμη να καταθέσει πρόταση 10 εκατομμυρίων στον ΠΑΟΚ για την αγορά του παίκτη. ενώ θυμίζουμε ότι η Σάλτσμπουργκ πρόσφερε στους Θεσσαλονικείς 12 εκατ. ευρώ, αλλά η πρότασή της απορρίφθηκε.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ τον κοστολογούν κόντρα στα 20 εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό που μπορούν να δώσουν εύκολα τα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ.

Το σίγουρο είναι ότι ο Γιάννης Κωνσταντέλιας αργά ή γρήγορα θα αγωνιστεί στο εξωτερικό. Το ταλέντο του δεν μπορεί να μείνει στην Ελλάδα, με τον ΠΑΟΚ να αναμένεται να γεμίσει τα ταμεία του με την πώληση του 20χρονο μεσοεπιθετικού, ο οποίος για την ώρα φροντίζει να βασανίζει τις αντίπαλες άμυνες στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares