Παρασκευή, 03 Μαρτίου 2023 10:05

Δύσκολη έξοδος στο Κρανίδι για την ΑΕ Μυκόνου

Παιχνίδι κομβικής σημασίας και εξαιρετικά καθοριστικό για την Α.Ε. Μυκόνου ενόψει... Ο λόγος για την αναμέτρηση της Κυριακής (11.00 π.μ.) με την Ερμιονίδα στο Κρανίδι. Ένα ιδιαίτερα δύσκολο ματς απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο που ειδικά στην έδρα του είναι πολύ δυνατός.

Η προετοιμασία για τον αγώνα στο Κρανίδι ξεκίνησε με δυνατές προπονήσεις στο γήπεδο του Κόρφου με τους Βλάχο - Παχατουρίδη να ανεβάζουν ρυθμό, προκειμένου όλοι στην ΑΕΜ να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση την Κυριακή. Το ευχάριστο για την τεχνική ηγεσία της ομάδας είναι το γεγονός ότι εξέτισαν τις ποινές τους ο Αντώνης Ζγκούρη και ο Μάκης Παπαδόπουλος, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι κανονικά στην αποστολή για την πόλη της Αργολίδας.
Οι δυο παίκτες δεν είχαν αγωνιστεί στο Γύθειο στη νίκη επί του Πανγυθεατικού, όμως την Κυριακή θα φορέσουν και πάλι τη φανέλα της ΑΕΜ.

Η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει την Παρασκευή για το Κρανίδι, ενώ θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της περιοχής. Θα ολοκληρώσει δε την προετοιμασία της με προπόνηση το πρωί του Σαββάτου επί Αργολικού εδάφους πλέον. Διαιτητής ορίστηκε ο Δημήτρης Μπεκιάρης με βοηθούς τους Θανάση Κλεπετσάνη και Βασίλη Θεοδωρόπουλο. Όλοι τους ανήκουν στον Σύνδεσμο Κορίνθου.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares