Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023 08:15

Στο νησί της Πάρου ο Γιάννης Πολυχρονάκος

Με φορείς και πολίτες της Πάρου συναντήθηκε και συνομίλησε  ο υποψήφιος Βουλευτής Κυκλάδων με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Γιάννης Πολυχρονάκος κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο νησί.

Τα σημαντικά και διαχρονικά προβλήματα που καλούνται να διαχειριστούν οι μόνιμοι κάτοικοι και επισκέπτες της Πάρου ήταν αυτά στα οποία επικεντρώθηκαν οι συνομιλητές του, όπως ο Δήμαρχος κ. Μάρκος Κωβαίος, ο Έπαρχος κ. Κωνσταντίνος Μπιζάς, η Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας κα Μαρία Κουτσονικολή, ο Διοικητής του Α.Τ. Πάρου κ. Χαράλαμπος Ρωμανόσογλου.

Επίσης, συναντήθηκε με φορείς του αθλητικού χώρου και Δημοτικούς Συμβούλους, όπως και με στελέχη του κόμματος.

Η υγεία, τα έργα υποδομής, η ασφάλεια, η στέγαση των δημοσίων και ιδιωτικών υπαλλήλων και άλλα θέματα που  απασχολούν κατά βάση τους νησιώτες ήταν αυτά που συζητήθηκαν. Ο κ. Πολυχρονάκος, άκουσε προσεκτικά τους  συνομιλητές του και ανέπτυξε τις προτάσεις  του, από τη θέση του Αναπληρωτή Τομεάρχη Νησιωτικής Πολιτικής ΠΑΣΟΚ, αλλά και ως νησιώτης που βιώνει καθημερινά τα προβλήματα που δημιουργεί η νησιωτικότητα.

Τόνισε δε, πως αντιλαμβανόμενος τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί λόγω της απαξίωσης της έννοιας «νησιωτικότητα» θα σταθεί στο πλευρό των νησιωτών, μεταφέροντας στους αρμόδιους όχι μόνο τα προβλήματα αλλά και συγκεκριμένες λύσεις  οι οποίες είναι άμεσα εφαρμόσιμες.

POLICHRONAKOS PAROS 1POLICHRONAKOS PAROS 2POLICHRONAKOS PAROS 3POLICHRONAKOS PAROS 4

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares