Σάββατο, 18 Μαρτίου 2023 11:00

ΑΕ Μυκόνου: Στόχος η νίκη και η παραμονή στη κορυφή με τον ΑΟ Πυλίου

Επόμενος αντίπαλος για την Α.Ε. Μυκόνου ο Α.Ο. Πυλίου Κω... Η πρωτοπόρος του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής υποδέχεται το μεσημέρι της Κυριακής στις 14.00, την ομάδα από τα Δωδεκάνησα σε ένα κρίσιμο παιχνίδι, που φυσικά θέλει μόνο το τρίποντο της νίκης προκειμένου να παραμείνει στην κορυφή, πριν από τα δυο μεγάλα ντέρμπι που ακολουθούν με Αιολικό και Πανιώνιο.

Η προετοιμασία για την αναμέτρηση της Κυριακής συνεχίστηκε με προπόνηση με καιρό βρετανικού τύπου, καθώς στη μεγαλύτερη διάρκειά της έγινε κάτω από βροχή. Εκτός του καιρού πάντως οι Βλάχος - Παχατουρίδης είχαν και αρκετά γεμάτο απουσιολόγιο σήμερα καθώς δεν γυμνάστηκαν ο Μάκης Παπαδόπουλος που τραυματίστηκε στον αγώνα με τον ΑΠΣ Πάτραι και ο Οικονομίκος που ένιωσε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς. Επιπλέον ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μουρίκι και Κέμπε οι οποίοι επέστρεψαν από την Πάτρα τραυματίες.

Την Κυριακή σίγουρα κόντρα στο Πυλί δεν θα αγωνιστεί ο Παπαδόπουλος, αλλά και ο Παναγιώτης Μαντζανάς που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής. Για τους υπόλοιπους παίκτες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού η συμμετοχή τους θα αποφασιστεί ανάλογα με την κατάσταση που θα βρίσκονται λίγο πριν το ματς.

Διαιτητής ορίστηκε ο Παναγιώτης Γουρέλης με βοηθούς τους Νικήτα Βλατάκη και Νίκο Κρασώνη. Όλοι τους ανήκουν στον Σύνδεσμο Αθηνών.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares