Κυριακή, 19 Μαρτίου 2023 19:28

Δεύτερη εντός έδρας ισοπαλία για την ΑΕ Μυκόνου

Ήταν ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών από πολλές απόψεις... Από τη μια οι πολλές απουσίες βασικών παικτών και από την άλλη ο πολύ ισχυρός άνεμος που επικρατούσε στον Κόρφο ήταν οι βασικοί παράγοντες της ισοπαλίας 0-0 ανάμεσα σε Α.Ε. Μυκόνου και Α.Ο. Πυλίου Κω.

Η ΑΕΜ στερήθηκε των υπηρεσιών των τραυματιών Παπαδόπουλου, Κέμπε, Μουρίκι και Οικονομίκου αλλά και του τιμωρημένου Μαντζανά. Παρουσιάστηκε λοιπόν με μια σύνθεση ανάγκης, ενώ ο εξαιρετικά ισχυρός άνεμος δυσκόλευε τις προσπάθειες όλων των παικτών. Στο πρώτο μέρος με τον αέρα υπέρ της η ΑΕΜ ήταν σχεδόν μόνιμα στην επίθεση.

Είχε υποχρεώσει την ομάδα της Κω σε παθητικό ρόλο χωρίς όμως να μπορεί να φτάσει σε θέση βολής με εξαίρεση μόνο μια φάση στο 19' όταν ο Βαλαβανόπουλος έκανε ωραίο γυριστό σουτ και Τοπουζλής έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι είχαν υπέρ τους τον αέρα η ΑΕΜ ήταν και πάλι καλύτερη. Έφτασε μια ανάσα από το γκολ στο 58' σε εκτέλεση φάουλ του Πινέιρο με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ ενώ είχε και δυο καλές ευκαιρίες με τον Ζγκούρη στο υπόλοιπο χρονικό διάστημα έως το τέλος.

Έτσι το τελευταίο σφύριγμα του κ. Γουρέλη βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες με 0-0 και την Α.Ε. Μυκόνου να περνάει στην 4η θέση με 42 βαθμούς έναν μόλις πίσω από τους τρεις πρωτοπόρους που συγκατοικούν στην κορυφή.

ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ: Ντούνης, Ράγια, Γιαννόπουλοε, Αχείμαστος (72' Σπόλιαριτς), Αρκούδας, Τράκας, Ζγκούρη, Στυλιανόπουλος, Βαλαβανόπουλος (84' Δακτυλίδης), Πινέιρο (88' Μπουτσάι), Σπυρόπουλος

Α.Ο. ΠΥΛΙΟΥ ΚΩ: Τοπουζλής, Χατζηβασίλης, Μπριλάκης, Παναγιωτόπουλος, Κατσέλης, Χατζηνικολάου (89' Σκέντζος), Αποστολίδης (89' Χατζησουλεϊμάν), Μαυρόπουλος, Τουργαΐδης (65' Δρόσος), Κότζα (84' Τάσιος), Βουκομάνοβιτς

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares