Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 00:49

Ναυτικός Όμιλος Σύρου: Τα αποτελέσματα από τις Πανελλήνιες Προκρίσεις Εθνικών Ομάδων 2023 για τις κατηγορίες Optimist και ILCA 4

Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 19/3 οι Πανελλήνιες Προκρίσεις Εθνικών Ομάδων 2023 για τις κατηγορίες Optimist και ILCA 4 στις οποίες ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου εκπροσωπήθηκε από επτά (7) αθλητές και αθλήτριες των κατηγοριών.

Αναλυτικά:

Γλυκόπικρη η γεύση που άφησαν τα αποτελέσματα αφού ο Σταμάτης Γρυπάρης στα ILCA 4 και η Τόνια Μιχαήλ στα Optimist, κάνοντας μια πολύ καλή εμφάνιση, προκρίνονταν στις Εθνικές Ομάδες των κατηγοριών τους μέχρι και την προτελευταία ημέρα, δυστυχώς όμως με κάποια άσχημα πλασαρίσματα στις τελευταίες ιστιοδρομίες της διοργάνωσης αλλά και κάποιες άτυχες στιγμές, έμειναν εκτός για δύο και μία θέση αντίστοιχα.

Ταυτόχρονα η Δανάη Πρίντεζη και ο Ηλίας Γαβιώτης στα ILCA 4, βρέθηκαν κοντά στην πρόκριση χωρίς ωστόσο να τα καταφέρνουν στις λεπτομέρειες.

Επιπλέον των παραπάνω αθλητών και αθλητριών, συμμετείχαν και ο Γιάννης Καραβιώτης καθώς και οι πρωτοεμφανιζόμενοι σε αγώνα πρόκρισης Εθνικών Ομάδων, Γιώργος Καλαϊτζής και Δάφνη Μπουγιούρη, οι οποίοι αγωνίστηκαν στον αργυρό στόλο της κατηγορίας των Optimist.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του Ομίλου συγχαίρουν όλα τα παιδιά για την παρουσία τους στους αγώνες και τους εύχονται καλή συνέχεια στην ιστιοπλοϊκή τους σταδιοδρομία.
Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου συγχαίρει την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και τον Ναυτικός Όμιλος Καλαμακίου για την άψογη διοργάνωση και εκφράζει τις ευχαριστίες του για τη βοήθεια που προσέφεραν τα στελέχη του διοργανωτή ομίλου στην ομάδα μας. Επιπλέον, θερμές ευχαριστίες για ακόμη μία φορά την Blue Star Ferries, τον μόνιμο υποστηρικτή των μετακινήσεων των ομάδων μας!

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares